Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

A Çevrimdışı

AKINA

Yeni Üye
15 Eki 2018
25
48
Şimdi azizim;

Söz konusu 55UD9300 sizin açınızdan ok haklısınız ortada bir model var.

Lakin benim açımdan konu biraz değişik zira ister istemez ben şimdi ''Hangi 55UD9300'' diye düşünüyorum zira bu üretimde MB120 var, MB130 var, MB130E var ve bunlar özellik anlamında birbirlerine farklılık gösteren ürünler.

MB120 ile MB130 arasında özellik farkı olmasa da yazılım desteği farkı var.
MB130E anakartlı üretim zaten iç piyasada yok ama ya size denk gelirse (Piyango olur)

Diyeceğim o ki, Bana sadece 55UD9300 demek yerine eğer V10111110 gibi bir kod verme imkanın olursa çok daha derin detaylı bilgi paylaşabilirim.

Lakin velev ki kod bulamadınız ve satıcı seri numarası kod vs vermek istemedi diyelim, bu durumda en kötü olasılıkla SAMSUNG VA panelli ve 1800hz smr değerine sahip Wide Color Gamut destekli bir ürüne sahip olacağınızı belirtebilirim. :ok
Sayın Ado Bey,Bu kadar yoğun temponuzda,sonuçta sizde çalışıyorsunuz ve Evinizin geçimini sağlıyorsunuz,Bizleri sadece Hayır Duamız hariç hiçbir menfaatiniz olmadan cevaplıyorsunuz.Gerçekten Çoook Teşekkürler.İlginiz için.Seri no ve kod olarak görme imkanım olmayacak galiba,Çünkü depoları başka yerde.Bakalım Ya Nasip Diyip,Alacağız.Tekrar Teşekkürler.ALLAHa Emanet Olun.

H Çevrimdışı

Hypetrax

Yeni Üye
14 Eki 2018
3
36
Benim bu tarz ürünlerin satıcılarına (Şahıs anlamında satıcı değil, satış prosedürleri nedeniyle ) maalesef güvenim yok zira ihraç kapsamda olan ürünlerin iç piyasadaki satışlarında bende müthiş bir güvensizlik var.

Satıcı tarafın işi satana kadar ben de farkındayım ve adamları da eleştirmek istemiyorum lakin ülkemizde öyle müthiş bir güvensizlik ortamı oluştu ki artık, insan ister istemez olası bir sorunda karşısında bir muhatap bulabilmek istiyor.

Haa güven veren tek kısmı, her ne şekilde olursa olsun arkasında VESTEL ve Yetkili Servisleri var ona lafım yok lakin yine de mümkünse iç piyasa üretimleri daha çok tercih ediyorum.

Teşekkürler hocam cevap için. Bugün gg indirim yaptı 3325 TL verdim siparişi. Araştırmaktan 4 aydır iPad’den izliyodum televizyonu:)

N Çevrimdışı

nupelg

Yeni Üye
15 Eki 2018
13
42
Selamun aleyküm ado üstadım şimdiden yardımların için teşekkürler.

Vestel smart tv nin model ve versiyon resimlerini yükledim bu model için en son stabil çalışan güncelleme hangisi ?

P_20181015_211306_LL.jpg
P_20181015_213339_LL.jpg

A Çevrimdışı

AKINA

Yeni Üye
15 Eki 2018
25
48
Sayın Ado Bey,Bu kadar yoğun temponuzda,sonuçta sizde çalışıyorsunuz ve Evinizin geçimini sağlıyorsunuz,Bizleri sadece Hayır Duamız hariç hiçbir menfaatiniz olmadan cevaplıyorsunuz.Gerçekten Çoook Teşekkürler.İlginiz için.Seri no ve kod olarak görme imkanım olmayacak galiba,Çünkü depoları başka yerde.Bakalım Ya Nasip Diyip,Alacağız.Tekrar Teşekkürler.ALLAHa Emanet Olun.
Sayın Adnan Bey.Sizden Vestel 55UD9300 İçin bilgi rica etmiştim,sizde nezaket gösterip ilgilenmiş idiniz.Benden doğal olarak,daha sağlıklı ve kesin bilgi verebilmek için Seri Numarası ve Üretim kodu olan V 10111110 Gibi Kodlar İstemiştiniz.Ben uzun zamandır Sizi Takip ettiğim için,Diğer bir Modelde,Mesela V 10115599 un MB130 E Anakartlı olduğunu biliyorum.Fakat bu Vestel 55UD9300 ün V Kodlarını Bilmiyorum.Sizin bana tavsiyeniz üzere bugün bu televizyonu Mağazadan Almadım.Mağaza sorumlusundan rica ettim,kendiside depoların dakika 55UD9300 lerin bazılarının bana,Seri no ve V Kodlarını öğrenip Yarın Söylüyecek.İnanın Akşamdan beri sırf sizi Akşam vakti Rahatsız Etmemek için bulmaya çalıştım,Fakat bulamadım.Sizlerin Bizler için Ne kadar Önemli Olduğunuzu,Birkez Daha Anladım.Lütfen Müsait iseniz,Bana Vestel 55UD9300 ün Üretim kodu Olan,Anakart gibi önemli özelliklerini anladığımız, V Üretim Kodlarını ve Hangi Anakart Olduklarını,Ayrıca Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerektiğini Yazabilirsiniz.Biraz Uzun Oldu,Hakkınızı Helal Edin,Lütfen.Şimdiden Çooook Teşekkürler.ALLAH Razı Olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adnan Bey.Sizden Vestel 55UD9300 İçin bilgi rica etmiştim,sizde nezaket gösterip ilgilenmiş idiniz.Benden doğal olarak,daha sağlıklı ve kesin bilgi verebilmek için Seri Numarası ve Üretim kodu olan V 10111110 Gibi Kodlar İstemiştiniz.Ben uzun zamandır Sizi Takip ettiğim için,Diğer bir Modelde,Mesela V 10115599 un MB130 E Anakartlı olduğunu biliyorum.Fakat bu Vestel 55UD9300 ün V Kodlarını Bilmiyorum.Sizin bana tavsiyeniz üzere bugün bu televizyonu Mağazadan Almadım.Mağaza sorumlusundan rica ettim,kendiside depoların dakika 55UD9300 lerin bazılarının bana,Seri no ve V Kodlarını öğrenip Yarın Söylüyecek.İnanın Akşamdan beri sırf sizi Akşam vakti Rahatsız Etmemek için bulmaya çalıştım,Fakat bulamadım.Sizlerin Bizler için Ne kadar Önemli Olduğunuzu,Birkez Daha Anladım.Lütfen Müsait iseniz,Bana Vestel 55UD9300 ün Üretim kodu Olan,Anakart gibi önemli özelliklerini anladığımız, V Üretim Kodlarını ve Hangi Anakart Olduklarını,Ayrıca Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerektiğini Yazabilirsiniz.Biraz Uzun Oldu,Hakkınızı Helal Edin,Lütfen.Şimdiden Çooook Teşekkürler.ALLAH Razı Olsun.

Selamlar, 5 üretim var. 2 MB120 - 1 MB130 - 2 MB130E
Panelelr SAMSUNG VA
smr değerleri E de 2200, diğerlerinde 1800 :ok

Nazik cümleleriniz için ayrıca teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

AKINA

Yeni Üye
15 Eki 2018
25
48
Selamlar, 5 üretim var. 2 MB120 - 1 MB130 - 2 MB130E
Panelelr SAMSUNG VA
smr değerleri E de 2200, diğerlerinde 1800 :ok

Nazik cümleleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Adnan bey cevap verdiğiniz için Çoook Teşekkürler.Mümkünse Vestel 55UD9300 ün, Kutu üzerindeki V101 li kodların,Hangilerinin,MB130E, MB130, ve MB120 Olduklarını Yazarmısınız.Bugün Bu kodlara bakıp Tercih yapmak Zorunda Kalacağım.İlginiz ve vereceğiniz Cevaplar için,Şimdiden Çooook Teşekkürler,Adnan Bey.

S Çevrimdışı

SudaEriyenAspirin 

Aktif Üye
22 Haz 2018
284
34
Adnan bey cevap verdiğiniz için Çoook Teşekkürler.Mümkünse Vestel 55UD9300 ün, Kutu üzerindeki V101 li kodların,Hangilerinin,MB130E, MB130, ve MB120 Olduklarını Yazarmısınız.Bugün Bu kodlara bakıp Tercih yapmak Zorunda Kalacağım.İlginiz ve vereceğiniz Cevaplar için,Şimdiden Çooook Teşekkürler,Adnan Bey.
ısrarla adnan diyorun da, adnan değil "adem".

Geri
Üst Alt