Sizin,diyorsun yerine,diyorun demeniz gibi değilmi.Akıllı telefonların azizliği.ısrarla adnan diyorun da, adnan değil "adem".
Sizin,diyorsun yerine,diyorun demeniz gibi değilmi.Akıllı telefonların azizliği.ısrarla adnan diyorun da, adnan değil "adem".
Adem bey cevap verdiğiniz için Çoook Teşekkürler.Mümkünse Vestel 55UD9300 ün, Kutu üzerindeki V101 li kodların,Hangilerinin,MB130E, MB130, ve MB120 Olduklarını Yazarmısınız.Bugün Bu kodlara bakıp Tercih yapmak Zorunda Kalacağım.İlginiz ve vereceğiniz Cevaplar için,Şimdiden Çooook Teşekkürler,Adem Bey.Müsaitseniz eğer,Saat 5 ten sonra bayiye gideceğim,Emri vaki olmaz ise,Cevap Verebilir misiniz.Şimdiden Teşekkürler.Selamlar, 5 üretim var. 2 MB120 - 1 MB130 - 2 MB130E
Panelelr SAMSUNG VA
smr değerleri E de 2200, diğerlerinde 1800
Nazik cümleleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Ado Hocam bir sorum olacak. Samsung 55NU8000 tv var. Bu tv de ışık sızması var. Mesela ekran ortasındaki beyaz bir nesne yada yazı çıktığında sanki ekranın köşelerinden el fenerini orta kısma tutmuş gibi bir ışık yayılması var. (Umarım anlatabilmişimdir.)
Bunun için servis çağırma yada iade işlemi başlatalım mı ?
Teşekkürler.
Teşekkürler hocam deneyelim bakalım.Mehaba ,
Bana sormadınız ama cevabı biliyorum o nedenle atladım
O ışık sızması değil servislik bir durum yok , Edge-Led panellerin dezavantajlarından biri sadece . Bu sorunu yaşamamak için tam yerini bilmiyorum ama cihazın Local Dimming ayarını kapatmanız gerekiyor. Bunu yapmanız halinde de hala aynı sorunu yaşıyorsanız o zaman servise bir baktırmakta fayda olur.
Adnan bey cevap verdiğiniz için Çoook Teşekkürler.Mümkünse Vestel 55UD9300 ün, Kutu üzerindeki V101 li kodların,Hangilerinin,MB130E, MB130, ve MB120 Olduklarını Yazarmısınız.Bugün Bu kodlara bakıp Tercih yapmak Zorunda Kalacağım.İlginiz ve vereceğiniz Cevaplar için,Şimdiden Çooook Teşekkürler,Adnan Bey.
Adem bey merhaba.5000-6000 arası bütçem var.Ps4 pro almayı dusunuyorum ılerıde. Ayrıca ınternetten fılm ızleyebılecegım bir televizyon almak ıstıyorum.karşı açıdan izliyorum.daha öncede yazdım size.Öneride bulundugunuz bir tv varsa hafta sonu alma gibi bir düşüncem var.Yardımlarınızı rica ederim.İşi bilen diger arkadaşlarında fikirlerini almak isterim.Şimdiden teşekkür ederim.
abi vestel köpükjet cm9914 çamaşır makinesi ve vestel 1004x bulaşık makinesi incelemesi istiyorum senden
Ado Hocam bir sorum olacak. Samsung 55NU8000 tv var. Bu tv de ışık sızması var. Mesela ekran ortasındaki beyaz bir nesne yada yazı çıktığında sanki ekranın köşelerinden el fenerini orta kısma tutmuş gibi bir ışık yayılması var. (Umarım anlatabilmişimdir.)
Bunun için servis çağırma yada iade işlemi başlatalım mı ?
Teşekkürler.
Selamlar;
Adem Bey panel ve anakart hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin şimdiden teşekkürler...