M
mustafas72
Yeni Üye
- 1 Mar 2018
- 31
Yazılım ile ilgili
yani?
Yazılım ile ilgili
Yani yazılım yüklenmesi lazım.
Televizyonun yazılımı şu şekilde, acaba buradan (forumdan) mı alıp yapacağım yoksa servis mi yükleyecek.Yani yazılım yüklenmesi lazım.
ADEM HOCAM ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HİÇ BİR MENFAAT BEKLEMEDEN BURADAN HEPİMİZE BİLGİ VERİYORSUNUZ.VESTEL TEKNİK SERVİS ELEMANLARININ GÖSTERMEDİĞİ İLGİYİ SİZ GÖSTERİP BİZLERİ AYDINLATIYORSUNUZ.48UA9300 MB100 KARTLI TELEVİZYONUMA TEKNİK SERVİS ELEMANLARININ YÜKLENMEZ DEDİĞİ 2.7.0.0 ÇEKİRDEK YAZILIMI SİZİN ÖNERİNİZLE BEN YÜKLEDİM.TELEVİZYONUN DONMA,KENDİ KENDİNE KAPANMA,İP TV DE KİLİTLENİP KAPANMA,PUHU TV VİDEOLARININ AÇILMAMASI GİBİ TÜM TELEVİZYONDAKİ AKSAKLIKLARI SİZİN SAYENİZDE ÇÖZDÜM.SADECE HARİCİ MAUSE TAKTIGIMDA KLAVYE AÇILMIYOR.ONUDA AİR MAUSE VEYA KUMANDAYLA HALLEDİYORUM.BÖYLE BİR FORUMDA BİZLERİ AYDINLATTIGINIZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALDIGIMDAN BERİ İLK KEZ TELEVİZYONUMU DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM.FİLM SİTELERİNE GİRDİGİMDE DONUP KAPANAN TELEVİZYON BU YAZILIMDAN SONRA RAHATLIKLA AÇILIYOR.VESTEL TEKNİK SERVİS ELEMANLARI GERÇEKTEN ÇOK DUYARSIZ DAVRANIYOR.İYİKİ VARSINIZ.SAGOLUNKimseyi aramanıza gerek yok azizim zira hizmt belgeniz zaten açık ancak servis bana göre gereksiz bir işlem yapmış ve yeniden randevu verebilmek için önce iptal girmiş o nedenle de size sms gelmiş, Servis görevlilerinin bunlara dikkat etmesi veya en azından telefon ile size bilgi vermesi gerekir huzursuz olmamanız için
Ado hocam. Bir kaç vidayı gevşettiğim halde yine ses geliyorMuhtemel düzelir zira bizzat test edip uyguladığım bir durumdu zamanında. Garantiye etkisi olmaz merak etmeyin
ADEM HOCAM ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HİÇ BİR MENFAAT BEKLEMEDEN BURADAN HEPİMİZE BİLGİ VERİYORSUNUZ.VESTEL TEKNİK SERVİS ELEMANLARININ GÖSTERMEDİĞİ İLGİYİ SİZ GÖSTERİP BİZLERİ AYDINLATIYORSUNUZ.48UA9300 MB100 KARTLI TELEVİZYONUMA TEKNİK SERVİS ELEMANLARININ YÜKLENMEZ DEDİĞİ 2.7.0.0 ÇEKİRDEK YAZILIMI SİZİN ÖNERİNİZLE BEN YÜKLEDİM.TELEVİZYONUN DONMA,KENDİ KENDİNE KAPANMA,İP TV DE KİLİTLENİP KAPANMA,PUHU TV VİDEOLARININ AÇILMAMASI GİBİ TÜM TELEVİZYONDAKİ AKSAKLIKLARI SİZİN SAYENİZDE ÇÖZDÜM.SADECE HARİCİ MAUSE TAKTIGIMDA KLAVYE AÇILMIYOR.ONUDA AİR MAUSE VEYA KUMANDAYLA HALLEDİYORUM.BÖYLE BİR FORUMDA BİZLERİ AYDINLATTIGINIZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALDIGIMDAN BERİ İLK KEZ TELEVİZYONUMU DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM.FİLM SİTELERİNE GİRDİGİMDE DONUP KAPANAN TELEVİZYON BU YAZILIMDAN SONRA RAHATLIKLA AÇILIYOR.VESTEL TEKNİK SERVİS ELEMANLARI GERÇEKTEN ÇOK DUYARSIZ DAVRANIYOR.İYİKİ VARSINIZ.SAGOLUN
Hocam merhaba, mb130 connected için son güncelleme dosyasına google drive ın erişim engeli nedeniyle erişim sağlayamıyorum. 2 farklı gmail ile girdim erişim kısıtlı erişim iste uyarısı alıyorum. 3 5 defa erişim isteği gönderdim ama size geldi mi bilmiyorum. yardımcı olur musunuz
Konu konu geziyorum azizim, bir konudaki tüm sorular bitince diğerine geçiyorum.hocam bu konu altında yardım istemistim fakat görmediniz sanırım o yüzden buraya yazma gereği duydum.
yazılım konusu