Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

X Çevrimdışı

xswindler

Yeni Üye
24 Haz 2018
7
28
Beko B49L 8840 5B 4K TV kodlu, seri numarası 80723805001633 olan tvnin panel bilgisini öğrenemedim Adem Helvacı Ado hocam yardımcı olabilir misin ?

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
54
Merhaba şu an tv kurulumu var servis herhangi bir test uygulamıyoruz vestel olarak diyor ölü piksel testi falan yapmıyoruz diyor ne yapmaliyım.

sanalexpress Çevrimdışı

sanalexpress

Aktif Üye
12 Ocak 2018
79
Merhaba şu an tv kurulumu var servis herhangi bir test uygulamıyoruz vestel olarak diyor ölü piksel testi falan yapmıyoruz diyor ne yapmaliyım.

Kumanda dan menü tuşu 4725 seri bir şekilde basıp servis menüye girebilirsiniz.açılan sayfada anakart bilgisi ve Cihazınızın kullanım süresini görebilirsiniz.
Kumandanın alt oku ile diagnostic e gelin ve ok tuşuna basın.
Açılan sayfada aşağı ok ile video pattençrn test e gelin ve ok tuşuna basın.
Devamında sağ ok ile beyaz kırmızı ve diğer renklerde ölü piksel arayınız.

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
54
Kumanda dan menü tuşu 4725 seri bir şekilde basıp servis menüye girebilirsiniz.açılan sayfada anakart bilgisi ve Cihazınızın kullanım süresini görebilirsiniz.
Kumandanın alt oku ile diagnostic e gelin ve ok tuşuna basın.
Açılan sayfada aşağı ok ile video pattençrn test e gelin ve ok tuşuna basın.
Devamında sağ ok ile beyaz kırmızı ve diğer renklerde ölü piksel arayınız.
Teşekkürler

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
54
Adem Bey gelen tv Seri No 8051168 800320 doğru tercih mi yapmışım?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Bu tv yi satıcıya sordum, bilgisi olmadığını ve vestel müşteri hizmetlerine sormam gerektiğini söyledi.
Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da önce böyle bir model olmadığını (!!!) sonra olduğuna dair ısrar edince, vestel servis garantisi altında olduğunu ve şu an üretimde olmadığını söylediler... Müşteri hizmetlerinin ilgisine hayran kaldım...:hoba1
Ülkemizin en büyük sorunu, yetişmiş personel maalesef.

X Çevrimdışı

xxxlordxxx

Yeni Üye
22 Tem 2018
3
47
ado hocam merhaba sn: 7062786 300017 vestel 3d smart 32ph8010d 32'' çöktü .kardeşim yanlış programı yüklemiş tv açılmıyor. format atacak full güncel yazılım yada orjinal yazılım ihtiyacım için desteğini rica ederim saygılar

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
50
ADEM HOCAM VESTEL48UA9300 MB100 KARTLI TV YE SÖYLEDİGİNİZ GİBİ FULL YAZILIMI YÜKLEYİP ÇEKİRDEK YAZILIM 2.7.0.0 ATTIM.ANCAK YİNE OPERA BROWSER YAZILIMI KABUL ETMEDİ.SADECE YER İMLERİNDE KAYITLI SAYFALARA GİREBİLİYORUM.KLAVYE AÇIP ARAMA YAPTIRMIYOR.ARAMA KUTUSUNUN YANINDAİ KİLİT İŞARETİ VAR.YANİ MB100 KART OLMASINA RAGMEN 2.7.0.0 YAZILIM OLMUYOR.TEKRAR 1.34.25 DÖNDÜM.BİLGİ VERMEK İÇİN YAZDIM HOCAM.AYRICA SMART TV BROWSERDA GEZİNİRKEN ZANNEDERSEM REKLAM SAYFALARINA ATTIGI İÇİN TELEVİZYON KAPANIP AÇILIYOR

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Üstad slm
temmuz ayinda vestel tv lerin menu arayuzunde degisiklige gidilecegi soylenmisti.Son durum nedir.Tesekkurler.
mb130

Geri
Üst Alt