Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

C Çevrimdışı

cierhadin

Yeni Üye
7 Tem 2018
37
Adem Helvacı Ado bey merhaba. ben bugun bi kaç teknoloji marketini dolaştım. vestel 49ud9300 düsünüyorum. lakin vatanda olsun teknosada olsun vestelde oynatılan videolarda genelde smr1800 etkisini göremiyorum. hatta öyleki benim eski nexon tvdeki 50hz akıcılığında oynuyor örnek videolar. bi kac kere calısanlara söyledim normal kanallara bakabilir miyiz diye olumsuz cevap aldım. benim görüşüm tvnin potansiyelini fazla ortaya çıkarmıyolar marketlerde. siz 9300 incelemesini yapmış biri olarak tv nin akıcılığını nasıl buluyorsunuz? bir de bu tv de hdr mevcut mu acaba? hdr özelliğine bu kadar takılmalı mıyım sizce?

diğer seçeneklerim; philips 49pus6262 (banding sorunundan çekiniyorum)
samsung50mu7000 (birazcık pahalı)
ve bime tekrar gelirse jvc

sizce ne yapmalıyım? va veya ips olması benim icin sorun değil. banding ve ışık sızması sorunuyla karşılaşmayayım yeter.

K Çevrimdışı
5 Tem 2018
14
53
Ado hocam, mb130 kartlar için 3.64 veya üzeri bir yazılım çıktı mı acaba? Zira benim arızalı olması nedeniyle değişime giden tvmde 49UD8400, 3.64 yazılım vardı... şimdi yei gelene anca 3.62.13.0 yükleyebildim. 3.64 kadar başarılı değil bu yazılım. 3.64 veya üzeri elinizde var mı? Yoksa ne zaman Temin edebiliriz?

A Çevrimdışı

ayhansabuncugil

Yeni Üye
12 Tem 2018
7
48
SAYIN ADO BEY
için görüşünüzü merak ediyorum,vestel üretiyor ama regal 4k ile yarışır mı?,sağolun. not: regal 4k 2000 tl,telefunken bu model 1780 civarı,siz alacak olsanız tercihiniz?

D Çevrimdışı

dadas331

Yeni Üye
19 Tem 2018
25
34
Sayın Adem Bey;
Evimde kullanmak için bi televizyon arayışındayım.
PS falan kullanmıyorum dizi izlemek amaçlı kullanılıyor genelde araştırmalar sonucu JVC LT-43VU73T gözüme çarptı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu arada Hepsiburadada indirm var şuanda 1800tl ye alınabiliyor.

Teşekkürler iyi forumlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sayın Adem Bey;
Evimde kullanmak için bi televizyon arayışındayım.
PS falan kullanmıyorum dizi izlemek amaçlı kullanılıyor genelde araştırmalar sonucu JVC LT-43VU73T gözüme çarptı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu arada Hepsiburadada indirm var şuanda 1800tl ye alınabiliyor.

Teşekkürler iyi forumlar.

Sorun yok alabilirsiniz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
SAYIN ADO BEY
için görüşünüzü merak ediyorum,vestel üretiyor ama regal 4k ile yarışır mı?,sağolun. not: regal 4k 2000 tl,telefunken bu model 1780 civarı,siz alacak olsanız tercihiniz?
Daha bu gün 43'' olanını kurdum ciddi çok beğendim TELEFUNKEN i, REGAL den kalite ve Mühendislik olarak farkı yoktur ancak özellik karşılaştırması yapın mutlaka :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam, mb130 kartlar için 3.64 veya üzeri bir yazılım çıktı mı acaba? Zira benim arızalı olması nedeniyle değişime giden tvmde 49UD8400, 3.64 yazılım vardı... şimdi yei gelene anca 3.62.13.0 yükleyebildim. 3.64 kadar başarılı değil bu yazılım. 3.64 veya üzeri elinizde var mı? Yoksa ne zaman Temin edebiliriz?
Henüz daha güncel bir sürüm bulunmamaktadır :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado bey merhaba. ben bugun bi kaç teknoloji marketini dolaştım. vestel 49ud9300 düsünüyorum. lakin vatanda olsun teknosada olsun vestelde oynatılan videolarda genelde smr1800 etkisini göremiyorum. hatta öyleki benim eski nexon tvdeki 50hz akıcılığında oynuyor örnek videolar. bi kac kere calısanlara söyledim normal kanallara bakabilir miyiz diye olumsuz cevap aldım. benim görüşüm tvnin potansiyelini fazla ortaya çıkarmıyolar marketlerde. siz 9300 incelemesini yapmış biri olarak tv nin akıcılığını nasıl buluyorsunuz? bir de bu tv de hdr mevcut mu acaba? hdr özelliğine bu kadar takılmalı mıyım sizce?

diğer seçeneklerim; philips 49pus6262 (banding sorunundan çekiniyorum)
samsung50mu7000 (birazcık pahalı)
ve bime tekrar gelirse jvc

sizce ne yapmalıyım? va veya ips olması benim icin sorun değil. banding ve ışık sızması sorunuyla karşılaşmayayım yeter.

Mümkünü var iie artık MU7000 den biraz daha yukarılara almak istiyorum çıtayı, bu anlamda NU8000 desem çok zorlarmı sizi acaba?

B_O_S_S Çevrimdışı

B_O_S_S

Yeni Üye
5 Tem 2018
12
42
SAYIN ADO BEY

Gittigidiyor da daha pahalı ama bana özel indirim kuponum vardı onu kullandım ve 100 chip parayı düşünce 1570 TL fiyata geldi ve dün sipariş verdim. Adem Helvacı Ado nun bu yazısını da dikkate alınca " 50TU5020 ürüm MB130 anakart ve CHİMEİ panel ile üretilmiş bir üründür. BMS DLED paneldir. Narrow Bezel dir. Titanium OSD mevcuttur. Ben anamarkalara çok para verilmesi taraftarı olmadım hiç bir zaman, VESTEL üretimlerinde Anamarka için kozmetik ve yakışıklılığa extra para ödersiniz ancak kalitede değişen bir artısı olmaz. Bu anlamda elbette ki TELEFUNKEN ürün de alınır bir üründür, yine de en belirleyici etken sizin görsel olarak tatmin edici bir sonuç alıp almadığınızdır. " alınabilir bir televizyon olarak gördüm ve fiyatta makul olduğu için aldım. Siz bu fiyatı sanırım N11 den buldunuz. Şuan indirim kuponu ne durumda bilmiyorum ama sanırım 55 TL indirim vardı bir de 50 TL maximum kart puanını dikkate alırsak 1680 civari bir fiyata gelir ve bence bu da alınabilir bir fiyat. Ben kendim 42 inç Full HD tv kullanıyorum şimdilik tv ihtiyacım yok o yüzden bu tv yi babam ve annem için aldım. Eğer kendime alacak olsam yine de alırdım.

sanalexpress Çevrimdışı

sanalexpress

Aktif Üye
12 Ocak 2018
79
Adem Helvacı Ado üstad. 49ud9300 TV için değişim kararı verildi . 49ua9600 gönderecekler.
49ua9600 için yorumunuz ne olur.

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Merhabalar

Kullanmıs oldugum Tüplü TV bozuldu var maddi durum biraz sıkıntılı

Daha önce bim'e geldiği zaman almayı dusundum ama maddiyatı ayarlayamadım o zaman alamamıstım şimdi

2.000 TL'ye 50" tv arıyorum.

Jvc 50vu73t tam bana göre idi

Ankarada oturuyorum ama afyon - ağr ı- sivas - izmir gib iillerde arkadaslarım var

Bu tv'nin stoğuna sistemden bakmanız mumkunmudur? Bim hasanoğlan dan bir kişiye desem şurda şu mağazada varmıs onu bana getirtirmisiniz v.s. desem de alsam

yada başka çözüm öneriniz varmı?

Geri
Üst Alt