By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,405
Yazılım güncel yarın eklediğiniz dosyayı düzenlerim. You Tube için yapılacak bir şey yok.Atıyorum hemen hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Attım Hocam
Yazılım güncel yarın eklediğiniz dosyayı düzenlerim. You Tube için yapılacak bir şey yok.Atıyorum hemen hocam
![]()
Attım Hocam
2.29 bir sürüm vardı mor falandı menüleri o 1080 p oluyordu videolar ama başka sürümlerde 1080 p olmuyorYazılım güncel yarın eklediğiniz dosyayı düzenlerim. You Tube için yapılacak bir şey yok.
Tv Vestel ise karbon menülüdür. Sizin eklediğiniz resimdeki de karbon menü diğer yan ürünleri titanyum dur.2.29 bir sürüm vardı mor falandı menüleri o 1080 p oluyordu videolar ama başka sürümlerde 1080 p olmuyor
Çözümü yokmu PekiTv Vestel ise karbon menülüdür. Sizin eklediğiniz resimdeki de karbon menü diğer yan ürünleri titanyum dur.
You Tube için fazla bir fikrim yok fakat yaklaşık üç ay öncesine kadar bir çok anakartlarda You Tube izlenemiyordu. You Tube kendi tarafında ne yaptıysa üç aydır eski anakartlı tv lerde bile izleniyor. Sizin bahsettiğiniz durum bence yine You Tube tarafındaÇözümü yokmu Peki
Telegram Yada Sosyal Medya Hesabınız Varmı hocam orda daha güzel konuşuruzYou Tube için fazla bir fikrim yok fakat yaklaşık üç ay öncesine kadar bir çok anakartlarda You Tube izlenemiyordu. You Tube kendi tarafında ne yaptıysa üç aydır eski anakartlı tv lerde bile izleniyor. Sizin bahsettiğiniz durum bence yine You Tube tarafında
Maalesef yok.Telegram Yada Sosyal Medya Hesabınız Varmı hocam orda daha güzel konuşuruz
Hocam benim bilgisayarım yok arkadastan aliyorum siz dosyayi attığınız zaman telefondan TV ye Yüklersem olurmu USB takacam telefona profilleri flasa atıp TV'ye Atacam oyle olurmuMaalesef yok.
Olur.Hocam benim bilgisayarım yok arkadastan aliyorum siz dosyayi attığınız zaman telefondan TV ye Yüklersem olurmu USB takacam telefona profilleri flasa atıp TV'ye Atacam oyle olurmu
Tamamdır Hocam
Hocam Tahminin Ne Zaman BitecekTamamdır Hocam
Yazılım linkHocam Tahminin Ne Zaman Bitecek
Şehir dışına çıkmam gerekti gündüz ilgilenemedim. Sonucu yazın.Hocam Tahminin Ne Zaman Bitecek
Hocam Klasöre çıkartıncaYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın profile yazan sarı klasörü boş bir flash bellek içine kopyalayın.
Yazılımı televizyondan aldığınız gibi geri yükleyeceksiniz.
Menü 4725 / usb uperations / OK tuşu / MENÜ ile çıkın.
Televizyonu kumanda ile kapatıp 10-15 sn. sonra geri çalıştırın.
Kulaklıktan ses sistemi çalışacaktır çalışmaz ise TV yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.
Sonucu yazınız.
Oldu Hocam Çok Teşekkür EderimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın profile yazan sarı klasörü boş bir flash bellek içine kopyalayın.
Yazılımı televizyondan aldığınız gibi geri yükleyeceksiniz.
Menü 4725 / usb uperations / OK tuşu / MENÜ ile çıkın.
Televizyonu kumanda ile kapatıp 10-15 sn. sonra geri çalıştırın.
Kulaklıktan ses sistemi çalışacaktır çalışmaz ise TV yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.
Sonucu yazınız.