Tv den değil ses sisteminden mi ses gelsin istiyorsunuz.Bu Yazılımı Yüklersem Hoparlörden Ses Gelirmi Peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Hoparlörden Ses Gelsin İstiyorum
Televizyonun kendi sesinden istemiyorum sesi çok az geliyor
Evet HocamTv den değil ses sisteminden mi ses gelsin istiyorsunuz.
Mb120 Ses Dosyası LazımTv den değil ses sisteminden mi ses gelsin istiyorsunuz.
Evet Hocam
Mb120 Ses Dosyası Lazım
Bu Dosya Son Sürümü Kabul Edermi Peki Yoksa Sizin Attığınız Yazılımimi atmak gerek ?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Linkteki yardımcı komut klasörünü zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdak usb operations satırına inip OK tuşuna basın gerekli dosyalar tv den alınacaktır.
Tv den profil alma bu şekildedir.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Flash bellek içerisindeki tv den alınan yazılımları drive veya dosya upload sitesine yükleyin linkini buraya yazın düzenleme yaparım.
Hiç bir yazılımı yükleme son yazdıklarımı yap.Bu Dosya Son Sürümü Kabul Edermi Peki Yoksa Sizin Attığınız Yazılımimi atmak gerek ?
BekliyorumTmm Denerim Hocam
Hocam Son Bir Sorum Olacaktır Attığıniz yazılım full yazılımı pekiTmm Denerim Hocam
Az önce verilen full yazılım değil küçük bir komut dosyası bu komut ile televizyondan yazılım alacağız o yazılıma müdahale edilecek sonra tekrar yükleyeceksiniz.Hocam Son Bir Sorum Olacaktır Attığıniz yazılım full yazılımı peki
Hocam Ses Dosyası Yükledim Halada Ses Ses Sisteminden GelmiyorAz önce verilen full yazılım değil küçük bir komut dosyası bu komut ile televizyondan yazılım alacağız o yazılıma müdahale edilecek sonra tekrar yükleyeceksiniz.
Ses sistemi kulaklıktan mı bağlıHocam Ses Dosyası Yükledim Halada Ses Ses Sisteminden Gelmiyor
EvetSes sistemi kulaklıktan mı bağlı
Ses Yükseltme Tuşuna Bastığımda Ses Sisteminden Ses Gelmiyor
Aktif mb120 dosyası lazimEvet
Ses Yükseltme Tuşuna Bastığımda Ses Sisteminden Ses Gelmiyor