By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Benim yazdıklarımı yapıyorsanız bu aşamada ses dosyası atma gibi bir durum söz konusu değil sonrasında yükleyeceksiniz.Şuan Televizyonu Açıp Ses Dosyası Atacağım
Benim yazdıklarımı yapıyorsanız bu aşamada ses dosyası atma gibi bir durum söz konusu değil sonrasında yükleyeceksiniz.Şuan Televizyonu Açıp Ses Dosyası Atacağım
Önemli değil hocam çözümü olsun yeterlidir şuanda mesela kumandadan ses yükseltigimde ses sistemi sesi yükselmiyor TV'nin sesi kaldırılıyor sorun bundaBenim yazdıklarımı yapıyorsanız bu aşamada ses dosyası atma gibi bir durum söz konusu değil sonrasında yükleyeceksiniz.
Telegram Varsa Verebilirmisin HocamÖnemli değil hocam çözümü olsun yeterlidir şuanda mesela kumandadan ses yükseltigimde ses sistemi sesi yükselmiyor TV'nin sesi kaldırılıyor sorun bunda
Telegram Varsa Verebilirmisin Hocam
TM Atarım HocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu siteye yükleyebilirsin site açılınca solda dosya yükle ve link al bölümü var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu siteye yükleyebilirsin site açılınca solda dosya yükle ve link al bölümü var.
tvden ses dosyaları alıp zipe ekledim hocam profil dosyası hazırZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu siteye yükleyebilirsin site açılınca solda dosya yükle ve link al bölümü var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu siteye yükleyebilirsin site açılınca solda dosya yükle ve link al bölümü var.
Yarın bakarım şu an telefon ile online oldum.hocam k.b geç yazdım hemen yükliyorum dosyaları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tvden ses dosyaları alıp zipe ekledim hocam profil dosyası hazır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buda zip olmadan olan dosyalar
Sorun Yok Hocam Bide televizyon sadece 720p olarak görüyor onu nasıl hallederimYarın bakarım şu an telefon ile online oldum.
YouTube Puhu TV Sadece 720p gözüküyorSorun Yok Hocam Bide televizyon sadece 720p olarak görüyor onu nasıl hallederim
You Tube benim tv de de sorunlu bazen de gayet iyi tv ile alakalı değilSorun Yok Hocam Bide televizyon sadece 720p olarak görüyor onu nasıl hallederim
YouTube Puhu TV Sadece 720p gözüküyor
Yazılımda sorun var hocamYou Tube benim tv de de sorunlu bazen de gayet iyi tv ile alakalı değil
Siz buraya servis menü resmi eklemişmiydiniz. Tv üzerindeki yazılım versiyonu nedir?Yazılımda sorun var hocam
Bekle atıyorum hocam yazılım için ne yazmam gerek 4725 tuşlamami lazımSiz buraya servis menü resmi eklemişmiydiniz. Tv üzerindeki yazılım versiyonu nedir?
Evet servis menü içinBekle atıyorum hocam yazılım için ne yazmam gerek 4725 tuşlamami lazım
Atıyorum hemen hocamEvet servis menü için
Atıyorum hemen hocam
Attım HocamEvet servis menü için