TELEVİZYONUMA SES DOSYASI YÜKLEDİM HOPARLÖRLERDEN SES GELMİYOR

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses Yükseltme Tuşuna Bastığımda Ses Sisteminden Ses Gelmiyor
Ben size geçen hafta küçük bir dosya linki verdim yapılacak işlemleri de yazdım yapmadınız tv den yazılımın bir parçasını alıp değişiklik yapacaktık sorun çözülecekti istersen o komut dosyasını tekrar eklerim forum dışı verdiğim linkler 7 Gün içerisinde siliniyor bir önceki silinmiş.

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
159
23
Ben size geçen hafta küçük bir dosya linki verdim yapılacak işlemleri de yazdım yapmadınız tv den yazılımın bir parçasını alıp değişiklik yapacaktık sorun çözülecekti istersen o komut dosyasını tekrar eklerim forum dışı verdiğim linkler 7 Gün içerisinde siliniyor bir önceki silinmiş.
Atarmisiniz

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
159
23
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Linkteki yardımcı komut klasörünü zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdak usb operations satırına inip OK tuşuna basın gerekli dosyalar tv den alınacaktır.
Tv den profil alma bu şekildedir.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Flash bellek içerisindeki tv den alınan yazılımları drive veya dosya upload sitesine yükleyin linkini buraya yazın düzenleme yaparım.
Bu Komutu Yükledikten Sonra 4725 Olan Yeri Fotoğrafmi atiyim anlamadım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Peki Herhangi bir profil dosyası oluşturavakmiyim yoksa dosyayı direk usbyemi atiyim
Linkini verdiğim dosyayı indirin
Zipten çıkartın
DownloadProfile isimli komut dosyasını flash bellek içerisine kopyalayın link verdiğim mesajımdaki uygulamaları yapın

Geri
Üst Alt