Upload denedim ama şu anda 1 saat 53 dk diyor. Bakalım ne zaman yükler ?
Hocam Bu Sorunu Nasıl ÇözebilirizUpload denedim ama şu anda 1 saat 53 dk diyor. Bakalım ne zaman yükler ?
Siz yazılım mi yüklediniz yoksa modlama mi yaptınız?Hocam Bu Sorunu Nasıl Çözebiliriz
Mb120 yazılım attım diye hatırlıyorumSiz yazılım mi yüklediniz yoksa modlama mi yaptınız?
Modlama yaptı iseniz orjinal profiliniz duruyorsa onu yükleyin, yazılım denedi iseniz full yazılım yuklemek gerekebilir
Full Yazılım Nerden BulabilirizSiz yazılım mi yüklediniz yoksa modlama mi yaptınız?
Modlama yaptı iseniz orjinal profiliniz duruyorsa onu yükleyin, yazılım denedi iseniz full yazılım yuklemek gerekebilir
BURDAN MB120 SON SÜRÜMÜ ATTIMSiz yazılım mi yüklediniz yoksa modlama mi yaptınız?
Mb120 atma şansın varmı ustaBu yazılım sesi kesecek bir yazılım değil ?
Neyse full yazılımı biz veriyoruz ama şu an iptal ettim daha 45 dk diyor ama benim interneti alt üst etti bu gün hiç iyi değil, diğer arkadaşları bekleyiniz.
Benim televizyon çöktü kurtarma dosyası attı sonra en son sürüm attımBu yazılım sesi kesecek bir yazılım değil ?
Neyse full yazılımı biz veriyoruz ama şu an iptal ettim daha 45 dk diyor ama benim interneti alt üst etti bu gün hiç iyi değil, diğer arkadaşları bekleyiniz.
Kurtarma Dosyasından Olabilirmi HocamMb120 atma şansın varmı usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim televizyon çöktü kurtarma dosyası attı sonra en son sürüm attım
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazınBulursam Yüklerim Hocam
Sanırım ses sistemi bağlı kulaklıktan bağlı ise tv nin kendi hoparlöründen ses gelmeyebilir. Kulaklık fişini tv den çekmeniz gerekir.MERHABA VESTEL TELEVİZYONUMA HOPARLÖR İÇİN SES DOSYASI YÜKLEDİM FAKAT YÜKLEDİKTEN SONRA HOPARLÖRDEN SES GELMİYOR SES VESTEL HOPARLÖRDEN GELİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Bu Yazılımı Yüklersem Hoparlörden Ses Gelirmi PekiLinkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Hocam Hoparlörden Ses Gelsin İstiyorumSanırım ses sistemi bağlı kulaklıktan bağlı ise tv nin kendi hoparlöründen ses gelmeyebilir. Kulaklık fişini tv den çekmeniz gerekir.