Hi level 28HL500 tv var evde. 17MB82S sanırım.Hallederiz beyaaaaa. Piyasada ne ise 4 de 3 üne senin
Ama hangi mb82?
Hi level 28HL500 tv var evde. 17MB82S sanırım.Hallederiz beyaaaaa. Piyasada ne ise 4 de 3 üne senin
Ama hangi mb82?
TV arka kapak etiketini yolla, uyan var mı bende bakalım kardeşimHi level 28HL500 tv var evde. 17MB82S sanırım.
TV arka kapak etiketini yolla, uyan var mı bende bakalım kardeşim
Tamam abi seriyi aldım, bu tv nin üretiminde kullanılan kart koduna bakalım, bendekiler ile karşılaştırayım bilgi vereyim sana yarın
ustam merhabaBu arada işletmeyi de kapattığım için elimde çok fazla elektronik kart var ustalar bilginiz olsun.
30-50-80-100 gibi komik rakamlara vereceğim bir sürü invertet konverter ıps anakart tcon var. (MB82 MB95 MB96 SAMSUNG LG Power Anakart vs vs)
Merhaba; Yarın diğer anakart ile birlikte bunu da kontrol ederimustam merhaba
Sunny TVE.MSV59.2 VER:1.1 ana kart varmı acaba
Abi bu lvd tipinde mb82 elimde yok ne yazık ki. NB96 var o da jumper değişikliği gerektirir, uğraşmaya gerek yok.
Kontrol ettim, elimde yok fakat C Canberi ustayı etiketledim onun elinde var ise yardımcı olur diye düşünüyorum.ustam merhaba
Sunny TVE.MSV59.2 VER:1.1 ana kart varmı acaba
teşekkür ederim.çok sağolunKontrol ettim, elimde yok fakat C Canberi ustayı etiketledim onun elinde var ise yardımcı olur diye düşünüyorum.
P PANELCİ HAYDARMerhaba 55pus 6581/12 ekran kırıldı değişim yapan ne kadar olur işçilik bende yapabilirim panel hasarsız gönderim olabilirse izmir ikamet
05439131519 Ararmısınız rica etsem. Benim selamımı iletin yardımcı olurlar.