H
Hakan aydoğan
Yeni Üye
- 24 Haz 2021
- 9
- 39
Teşekkürler adem bey05439131519 Ararmısınız rica etsem. Benim selamımı iletin yardımcı olurlar.
Teşekkürler adem bey05439131519 Ararmısınız rica etsem. Benim selamımı iletin yardımcı olurlar.
Rica ederim. Umarım sorununuz çözülür.Teşekkürler adem bey
Hmmm B49 bende yok C Canberi ustaya bir soralımAdem bey merhaba bu televizyonun anakartı var mı acaba?@Adem Helvacı,
Saolun adem bey televizyon şu an arçelik serviste arıza ne çıkacak ona göre bir yol izleyeceğim.
Peki ya sadece şişen bir kondansatör patlamışsa değeri 15 kuruş "Size Led barları değiştik Hayırlı olsun buyrun televizyonunuzu Nurol bey 550 kayme alıyım" derseler?Saolun adem bey televizyon şu an arçelik serviste arıza ne çıkacak ona göre bir yol izleyeceğim.
Yıldırım çaktığı sırada görüntü gitmiş ama ses var.Ben anakart veya besleme kartı olarak düşündüm.Çünkü fener tutunca ekranda görüntü yok.Servis daha bakmadan ledlerden olabilir ve bizde takım olarak 550 tl demişti.
Hocam güzel dedinizde bunu benim bilme kontrol etme durumum nasıl olacak?Peki ya sadece şişen bir kondansatör patlamışsa değeri 15 kuruş "Size Led barları değiştik Hayırlı olsun buyrun televizyonunuzu Nurol bey 550 kayme alıyım" derseler?
Hocam güzel dedinizde bunu benim bilme kontrol etme durumum nasıl olacak?
Ben içini bile açmadan direk servise verdim televizyonu.
Ukalalik etmek istemem ama voltaj yüklenmesinden devre komponenti yanar led barlarin tamami yanar mi bilgim yok Adem HelvacıHocam güzel dedinizde bunu benim bilme kontrol etme durumum nasıl olacak?
Adem bey servisteki teknisyenler daha bakmadı televizyona orada çalışan sekreter bayanlar led bar arızasıdır dediler ve kafadan tv yi görmeden bu fiyatí verdiler.Dostumuz her şeyden evvel bilinçli bir hareket ile görüntü kontrolü yapmış, durum ses var görüntü yok arızası ise o iş anakartın post switch chipine dayanır, servis onu değiştirmez anakartı değiştirir, o zaman led bar diyerek 550 alırlarsa hiç sesinizi çıkartmayın zira anakart işi daha pahalı çıkar, hele ki yetkili serviste