Çok teşekkür ederim bende bu modeli almayı düşünüyorum açıkcası
Çok teşekkür ederim bende bu modeli almayı düşünüyorum açıkcası
Hocam şöyle söyliyim bizim evde hanım tvyi sabah 8 de açar gece 1-2 ye kadar açık kalır yani günlük 16 saat izleme süremiz var izlenmese dahi açık kalır 10000/16 saat yapınca 625 gün sonra panelde parlaklık kaybı yaşamış oluyorum yanlış mı hesapladım ?10000 saat için uzun. 24 saat olarak hesaplama. Günde bir insan ortalama kaç saat izler.
Hiçbir cihaz 24 saat çalışamaz.
Bu konu hep konuşulur
Mini lcd lerde de var. Ledlerin ömrü belli bir saatten sonra azalması. Artı lcd katmanlarin çevreye göre nem vb. Ledlerin çıkardığı sıcaklıkta katmanlar zamanla bozulur. Bu da ekran homojenligini bozar.
Tv için söyleyim. Sorunsuz tv olmaz
Doğru çok açık kalıyor sizin bayamis. Oled yanık yasar. Lcd size daha uygun.Hocam şöyle söyliyim bizim evde hanım tvyi sabah 8 de açar gece 1-2 ye kadar açık kalır yani günlük 16 saat izleme süremiz var izlenmese dahi açık kalır 10000/16 saat yapınca 625 gün sonra panelde parlaklık kaybı yaşamış oluyorum yanlış mı hesapladım ?
50 inç ler va panelle, kontrast ve siyah avantajı var, izleme açısı dar olur.50 inc lersamsung crystal du7200 50 inch tizen , Tcl 55vb6 google tv , philips 50 pus7009 titanos , görüntü kalitesi olarak hangisini tercih etmeliyim , tcl 50 google tv olduğu için cazip geliyor ama sizce hangisi
Tavsiye edeceğiniz 50_55 inc TV'lerden hangisi var marka model olarakBirde google tv tcl ve yerel firmalarda var. Ona göre arastirmanizi yapın.
Tcl p ve v serileri. Kalite bakımından renk doğruluğu vb. Vestelden farkı olmaz. Vestelin 50 inc lik google tv leri var. Uygun bir modelini fiyat olarak tercih edin. Model fark etmez. Servis bakımından da en iyisi. Kalan butcen olursa. Kendinize Apple tv box alın. Yıllarca akıcı, hızlı bir smartiniz olur. Hiçbir sorun Yıllarca smart kullanımında bir sıkıntı çekmesiniz..Tavsiye edeceğiniz 50_55 inc TV'lerden hangisi var marka model olarak
Onvo 50 inc oda yerli onuda tavsiye eder misinizTcl p ve v serileri. Kalite bakımından renk doğruluğu vb. Vestelden farkı olmaz. Vestelin 50 inc lik google tv leri var. Uygun bir modelini fiyat olarak tercih edin. Model fark etmez. Servis bakımından da en iyisi. Kalan butcen olursa. Kendinize Apple tv box alın. Yıllarca akıcı, hızlı bir smartiniz olur. Hiçbir sorun Yıllarca smart kullanımında bir sıkıntı çekmesiniz..
Vestel grubu Toshiba da dahil. Bakiniz
Yok, onlar cinden ,fason yaptırırlar. Vestel kendi üretirOnvo 50 inc oda yerli onuda tavsiye eder misiniz
Önemli olan paneli ustam önceden hi level aldım öyle leş görüntü görmedim vestelde öyleyse Allah korusunYok, onlar cinden ,fason yaptırırlar. Vestel kendi üretir
Elbette panel önemli, ama tek başına birsey ifade etmiyor. İyi bir ışlemci gpu dahil, gelen veriyi doğru sekilde işlemesi, arka aydınlatma, işçilik vb. şeylerin.Önemli olan paneli ustam önceden hi level aldım öyle leş görüntü görmedim vestelde öyleyse Allah korusun
50 GJU 8000 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV nasıldır peki önemli olan görüntü kalitesi buradan hiç yanılmadım sagolun ustalar