Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
230
32
Tcl p ve v serileri. Kalite bakımından renk doğruluğu vb. Vestelden farkı olmaz. Vestelin 50 inc lik google tv leri var. Uygun bir modelini fiyat olarak tercih edin. Model fark etmez. Servis bakımından da en iyisi. Kalan butcen olursa. Kendinize Apple tv box alın. Yıllarca akıcı, hızlı bir smartiniz olur. Hiçbir sorun Yıllarca smart kullanımında bir sıkıntı çekmesiniz..
Vestel grubu Toshiba da dahil. Bakiniz
Onvo 50 inc oda yerli onuda tavsiye eder misiniz

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
230
32
Yok, onlar cinden ,fason yaptırırlar. Vestel kendi üretir
Önemli olan paneli ustam önceden hi level aldım öyle leş görüntü görmedim vestelde öyleyse Allah korusun

50 GJU 8000 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV nasıldır peki önemli olan görüntü kalitesi buradan hiç yanılmadım sagolun ustalar

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,435
Önemli olan paneli ustam önceden hi level aldım öyle leş görüntü görmedim vestelde öyleyse Allah korusun

50 GJU 8000 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV nasıldır peki önemli olan görüntü kalitesi buradan hiç yanılmadım sagolun ustalar
Elbette panel önemli, ama tek başına birsey ifade etmiyor. İyi bir ışlemci gpu dahil, gelen veriyi doğru sekilde işlemesi, arka aydınlatma, işçilik vb. şeylerin.
vezir bir panelde olsa, bunlar kötüyse rezil bir panel yapar. Asıl olaya gelirsek daha net olarak daha iyi olur
Bu tip yerel firma ve giriş seviyesi modellere, bunlar en ucuz maliyetli en düşük malzeme ile üretilir. Panel. Islemci, aydınlatma vb
Panel üretimi kalite kalite üretiliyor. Yani parasına göre fiyat kalitede çıkar. Auo firması şu an en kaliteli panel çıkarır. Ama onda bile her bütçe için va üretiyor. Giriş seviyelerine yada yerel firmalarda en maliyeti düşük va yada ips koyar.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,435
Ucuz tv alırsanız. Mutlaka harici bir cihaz kullanın. Uydu ve smart için box. Çözünürlük ne kadar iyi olursa tv o kadar iyi gosterir. Tv de kötü bir islemci varsa gelen sinyali iyi isleyemez.
Durum böyle ise, harici bir cihaz takip yükseltmeyi o yapsın. Tv deki islemci değil. Harici cihaz yapsın. Uydu cihazı içinde ayni

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,435
Diyelim ki uydu yada Disney, Amazon yayın izleyeceğiz. Kaynak onlar, bize sinyal gönderiyor. Bu sinyal bize gelene kadar birçok kanaldan geçiyor bir hat kullanıyor. En son kanal bizim tv olur. Islemci işler birler ve sifirlari bize görüntü olarak izletir. Bunu iyi yapamayan tv çuvallar görüntüde

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,435
Tıpkı son zamanlarda Disney + çuvalladıgi gibi, tv lerde sorun yok . Veri aktarım kanallarından geçerken kodlama sorunu yaşıyor.

Geri
Üst Alt