İzleme şekli ve bütçe tv alımlarında en büyük etkendir. Ona göre tv seçiminizi yapinMerhabalar pek analamadığımdan dolayı 65-75 inç forumda en çok tavsiye edilen televizyon önerebilirmisiniz en çok satılan teşekkür ediyorum şimdiden.
İzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?İzleme şekli ve bütçe tv alımlarında en büyük etkendir. Ona göre tv seçiminizi yapin
Oled modeller, film izleme keyfini en üst düzeyde sunar. Samsung ve lg nin oledlerinden biri iyi bir tercih olurİzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?
55 veya 65 inç olur. Fiyat aralığın yerel firmalardan olur. Vestel grubundan bir model alabilirsiniz. Model fark etmez. Aynı kalite olur modelleri. Ama günlük kullanım ve servis açısından yeterliİzleme açısı karşıdan.
Mesafe 2mt.
Bütçe 20bin altı
Günlük 3-4 saat dizi/film izlenecek.
IPTV bağlı olacak.
TV kanalları ve Dizi/film takibi Android box/laptop (HDMI) üzerinden olacak.
Önerilerinizi beklerim.
Film izlemenin ana neden ise, va panelli bir model alın.W Winston, hocam tv box ım mevcut onunla kullanabileceğim Maks 30k ya kadar 55' tv arıyorum. Dizi film odaklı arada oyun oynarım hz değeri çok önemli değil benim için
İki tavsiyen olabilir mi tv box lı veya google tvli olacak şekilde teşekkür ediyorum şimdiden![]()
Çok teşekkürler hocam, 40 çok gibi geliyor tcl den de soğudum an itibariyle ne yapacağım bilemiyorumSamsung 2 senedir frame serilerini 55 inç lerini iyi çıkarıyor. Müşteri yorumları ve incelemelerde 55 inç leri iyi hep