W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,387
Herkese iyi günler dilerim. Samsung 75U8000F nasıl televizyondur. ( panel bilgileri vb) forumda da araştırdım ama bu televizyon ile ilgili bir inceleme veya konu başlığı göremedim. bu cihaz haricinde bu boyutta önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

-Bütçe max 45 bin TL . boyut 75' inç
-İşletim sistemi fark etmez. (bilindik marka olduğu için samsung tercih etmek istemiştik.)
-Salon oldukça geniş köy evi.
-Karşıdan izlenecek genel olarak.
-Futbol maçları ve genelde dizi/film izlemek için kullanılacak.
-Çok fazla kullanılmayacağı için iyi ve kaliteli bir ürün olmasını istiyoruz. bu bütçeyle ne kadar olursa artık :)
-Gönlümüz QLED olmasından yana aslında.

Teşekkür ederim.
Qled olmasının fazla önemi olmaz. Pazarlama şekli sadece. Lg bu sene Qled adında sattığı kuantum katmanı kaldırdı. Hala qned diye satıyor. Bir fark yok ki.
Samsung baktığın seri geçen senenin du7000 serisi, giriş seviyesi, yavaş islemci, siyahı çok bastırıyor. Kapatılamaz küresel karartma uyguluyor. Düşük parlaklık.
Onun yerine 75C655 pro alın. Yerel karartma ile daha iyi siyah ve kontrast alırsınız. Parlaklık iki kat daha fazla. Gündüz ışıklı ortamlarda kullanmanı daha iyi sağlar. Hdr da ufakta olsa yerel karartma sayesinde daha iyi sonuç alırsınız.

Geri
Üst Alt