bunların acılımı serileri hangi si önplanda ustam
Bunların hepsi smart tv ler için geliştirilmiş İşletim sistemidir. Tıpkı samsung tizen i, lg nin webos u gibi. Google TV uygulama açısından en zengini. Diğerleri ise uygulama olarak kendi uygulama mağazasında ne varsa onu yükleyebilirsiniz. Bu sistemler lisans karşılığı markalar modellerine koyarlar.

65QN90C ile başladık. Bir kaç sorundan sonra ebatta büyüterek 75C855 geçtik. Şimdi kasım indirimlerinden 85C8K mı 85QN90F mi alsam diyorum. Yada oledleremi geçsem yeni heyecan arıyorum

65QN90C ile başladık. Bir kaç sorundan sonra ebatta büyüterek 75C855 geçtik. Şimdi kasım indirimlerinden 85C8K mı 85QN90F mi alsam diyorum. Yada oledleremi geçsem yeni heyecan arıyorum
Oledlerde heyecan ara

LG ve samsung un üst modelleri G ve S95 değilde
C ile S90 modelleri oldukça yeterlidir.
190k rakamlara çıkıyor öylede.
85C8K yada 85QN90F arasında gidip geliyorum şuan. Hee o oledleri 130lu fiyatlara bulursam da alırım

190k rakamlara çıkıyor öylede.
85C8K yada 85QN90F arasında gidip geliyorum şuan. Hee o oledleri 130lu fiyatlara bulursam da alırım
Geçen senin C4 modeli de olur onlara da bakın.
Yada 77 inç lere de baka bilirsiniz

Merhabalar pek analamadığımdan dolayı 65-75 inç forumda en çok tavsiye edilen televizyon önerebilirmisiniz en çok satılan teşekkür ediyorum şimdiden.

Merhabalar pek analamadığımdan dolayı 65-75 inç forumda en çok tavsiye edilen televizyon önerebilirmisiniz en çok satılan teşekkür ediyorum şimdiden.
İzleme şekli ve bütçe tv alımlarında en büyük etkendir. Ona göre tv seçiminizi yapin

İzleme şekli ve bütçe tv alımlarında en büyük etkendir. Ona göre tv seçiminizi yapin
İzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?

İzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?
Oled modeller, film izleme keyfini en üst düzeyde sunar. Samsung ve lg nin oledlerinden biri iyi bir tercih olur

İzleme açısı karşıdan.
Mesafe 2mt.
Bütçe 20bin altı
Günlük 3-4 saat dizi/film izlenecek.
IPTV bağlı olacak.
TV kanalları ve Dizi/film takibi Android box/laptop (HDMI) üzerinden olacak.
Önerilerinizi beklerim.

Winston, hocam tv box ım mevcut onunla kullanabileceğim Maks 30k ya kadar 55' tv arıyorum. Dizi film odaklı arada oyun oynarım hz değeri çok önemli değil benim için :)
İki tavsiyen olabilir mi tv box lı veya google tvli olacak şekilde teşekkür ediyorum şimdiden :)

Geri
Üst Alt