M Çevrimdışı

msamy

Yeni Üye
15 Tem 2018
25
51
IMG_613201bd2eae111286ec.jpg

Merha panel bilgisi alabilirmiyim

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
934
51
Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.

Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
55MLED9x0 Philips 2025
va panel
120 hz(144)
üç taraflı Ambilight
Titan OS
4×2.1 hdmi
Novatek

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
934
51
Dün servis geldi. 2o dk sonrasında her şey bitmiş, servis gitmiş, bendeniz ilk hevesle tv karşısına kurulmuştu. Sadece fişe taktık, wifi üzerinden bağlandı.

Prof tv manyağı olmadığım için üst düzey yorum yapamayacağım ama şunu gördüm; yayın ve/veya yayın kaynağı dandikse, görüntü de dandik. Çamur gibi ne demekmiş, öğrendim. Yani uydudan, bal dedesi reklamı koşturan kanal hödehey ayarında yerlerde dolanacaksanız, siz de tv'ye 💩atanlar kervanına kesin katılırsınız. Ama bende uydu yok. Bi saatlik youtube denememde kimi videolarda görüntü çok iyi iken (1o8oP) kimilerinde sonuç çözünürlük yüksek olduğu halde çöp(1440). Sanırım HD çözünürlüğü 4K'ya buçuksuz büyütürken 1440da virgülden sonrası işi bozuyor. Bilmiyorum, çok da dert etmedim. Sonra NetFiliz deneyelim dedim. O nası bi enterpolasyondur bilader, 20 yıllık dizide jilet gibi görüntü. Tamam, belli sahnelerde belli yerlerde fark edilir noise oluyor ama hiç rahatsız etmedi. Hatta ayrı bir hava katıyor. Yeni çekimlerde olmayacaktır muhtemelen. Ayrıca ghosting, flickering yok. Ya da varsa bile beni rahatsız edecek düzeyde değil. Clouding çok olur diye bekledim ama, bana göre kabul edilebilir seviyede. Yok gibi bişey. Ses biraz boğuk gibi ama kaale almaya değmez, zaten ben de çok takmadım. İlla ki basit bir çözümü olacaktır. O an anladım ki, iş sadece tv'de değil, alınan yayının kalitesi de önemli.

32" regalden sonra, sevindirik olduk sonuçta ailecek.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
934
51
Vestelin 75 inçlerinden hangisini önerirsiniz? Zati epi topu 3 model var. Görüntü kaliteleri aynı ise en ucuzunu alıp geçelim mi? Bir aile dostumuza alınacak.

Sanırım genelde uydu yayınlarını izleyecekler. Öyle platform ya da internet işlerini kıvırabileceklerini hiç sanmıyorum. 8o yaş üzeri bi nene artı dede ve ek olarak teknik bilgisi sıfır 5o yaş üzeri 5 kişi...

İçerde (vestelde) adamları var sanırım. O yüzden vestel dedim, çok ucuza alabilecekler. Ayrıca servis mervis derdi olmaz. Ha o adama sorsunlar diyeceksiniz ama adam teknik işlerden anlamıyor. Vestelin doktorumuymuş neymiş. Her neyse. Teşekkürler.

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
135
39
Selamlar sizin yardımlarınız ile 10 gün önce medimarkt üzerinden 51000 tl ye aldığım lg 65qned86a hala teslim edilmedi inşallah bu hafta teslim olacak. Geçen gün mediamarkette gezerken tlc 65c7k yı satış temsilcisi çok övdü youtubeda bazı videolar gösterdi gerçektende bazı videolarda iyi gibiydi ses sistemi de subwoofer etkisi çok daha iyiydi.Biraz acaba dedim fiyatlarına baktım 60-65 arası kampanya ile yakalanabiliyor gibi görünüyor sizce değer mi üstüne 10-15 arası verip tlc almaya aralarında çok fark var mı? Daha üstün olduğunu düşüyorsanız tlc kaça kadar mutlaka alınır dersiniz gerekirse lg yi iade edip onu alayım. W Winston

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Vestelin 75 inçlerinden hangisini önerirsiniz? Zati epi topu 3 model var. Görüntü kaliteleri aynı ise en ucuzunu alıp geçelim mi? Bir aile dostumuza alınacak.

Sanırım genelde uydu yayınlarını izleyecekler. Öyle platform ya da internet işlerini kıvırabileceklerini hiç sanmıyorum. 8o yaş üzeri bi nene artı dede ve ek olarak teknik bilgisi sıfır 5o yaş üzeri 5 kişi...

İçerde (vestelde) adamları var sanırım. O yüzden vestel dedim, çok ucuza alabilecekler. Ayrıca servis mervis derdi olmaz. Ha o adama sorsunlar diyeceksiniz ama adam teknik işlerden anlamıyor. Vestelin doktorumuymuş neymiş. Her neyse. Teşekkürler.
Evet. En ucuzunu alin

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Selamlar sizin yardımlarınız ile 10 gün önce medimarkt üzerinden 51000 tl ye aldığım lg 65qned86a hala teslim edilmedi inşallah bu hafta teslim olacak. Geçen gün mediamarkette gezerken tlc 65c7k yı satış temsilcisi çok övdü youtubeda bazı videolar gösterdi gerçektende bazı videolarda iyi gibiydi ses sistemi de subwoofer etkisi çok daha iyiydi.Biraz acaba dedim fiyatlarına baktım 60-65 arası kampanya ile yakalanabiliyor gibi görünüyor sizce değer mi üstüne 10-15 arası verip tlc almaya aralarında çok fark var mı? Daha üstün olduğunu düşüyorsanız tlc kaça kadar mutlaka alınır dersiniz gerekirse lg yi iade edip onu alayım. W Winston
Evet, arada fark az ise. 65C7K daha iyi hdr parlaklığı ve çok daha karartmaya sahip.

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
135
39
Evet, arada fark az ise. 65C7K daha iyi hdr parlaklığı ve çok daha karartmaya sahip.
üstat q7c ile c7k aynı televizyonlar mıdır?q7c modeli amazonda 59999 tl gözüküyor bende 51000 tl ye aldım sence aradaki farkı vermeye değer mi yoksa farkın daha az olmasını mı beklemek lazım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
üstat q7c ile c7k aynı televizyonlar mıdır?q7c modeli amazonda 59999 tl gözüküyor bende 51000 tl ye aldım sence aradaki farkı vermeye değer mi yoksa farkın daha az olmasını mı beklemek lazım
Aralarında çok az fark var. Satış noktalarına göre kodlama yaparlar. C7k yerel mağazalara, q7k İnternet üzerinden firmalara kodluyor.
Fark ise yansıma önleyici katman biri parlak, diğeri mat, diğer özellikleri aynı. Amazon kendi satıcısı ise oradan alın. İade konusunda iyiler.

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
135
39
Aralarında çok az fark var. Satış noktalarına göre kodlama yaparlar. C7k yerel mağazalara, q7k İnternet üzerinden firmalara kodluyor.
Fark ise yansıma önleyici katman biri parlak, diğeri mat, diğer özellikleri aynı. Amazon kendi satıcısı ise oradan alın. İade konusunda iyiler.
evet amazon bu konuda çok iyi gerçi mediamarkette iade süresini 28 gün yapmış iadeyi kapıdan falan alıyorlar gibi görünüyor beni düşündüren üstüne 10 bine yakın para vermek ne kadar doğru olacak vay be iyi ki bunu almışım dedirtecek bir fark oluşturur mu?

Geri
Üst Alt