C Çevrimdışı

cihanoz

Yeni Üye
6 Eki 2025
14
33
Merhabalar pek analamadığımdan dolayı 65-75 inç forumda en çok tavsiye edilen televizyon önerebilirmisiniz en çok satılan teşekkür ediyorum şimdiden.

C Çevrimdışı

cihanoz

Yeni Üye
6 Eki 2025
14
33
İzleme şekli ve bütçe tv alımlarında en büyük etkendir. Ona göre tv seçiminizi yapin
İzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
İzleme şeklim büyük ekran film izlerim sürekli bütçe olarak 40-50 k bandında ve google play olması benim için daha iyi olur bu şekilde bir öneriniz varmı hocam acaba ?
Oled modeller, film izleme keyfini en üst düzeyde sunar. Samsung ve lg nin oledlerinden biri iyi bir tercih olur

A Çevrimdışı

azash

Yeni Üye
31 Eki 2020
9
50
İzleme açısı karşıdan.
Mesafe 2mt.
Bütçe 20bin altı
Günlük 3-4 saat dizi/film izlenecek.
IPTV bağlı olacak.
TV kanalları ve Dizi/film takibi Android box/laptop (HDMI) üzerinden olacak.
Önerilerinizi beklerim.

J Çevrimdışı

JojoTr

Yeni Üye
7 Eki 2025
14
33
W Winston, hocam tv box ım mevcut onunla kullanabileceğim Maks 30k ya kadar 55' tv arıyorum. Dizi film odaklı arada oyun oynarım hz değeri çok önemli değil benim için :)
İki tavsiyen olabilir mi tv box lı veya google tvli olacak şekilde teşekkür ediyorum şimdiden :)

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
İzleme açısı karşıdan.
Mesafe 2mt.
Bütçe 20bin altı
Günlük 3-4 saat dizi/film izlenecek.
IPTV bağlı olacak.
TV kanalları ve Dizi/film takibi Android box/laptop (HDMI) üzerinden olacak.
Önerilerinizi beklerim.
55 veya 65 inç olur. Fiyat aralığın yerel firmalardan olur. Vestel grubundan bir model alabilirsiniz. Model fark etmez. Aynı kalite olur modelleri. Ama günlük kullanım ve servis açısından yeterli

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
W Winston, hocam tv box ım mevcut onunla kullanabileceğim Maks 30k ya kadar 55' tv arıyorum. Dizi film odaklı arada oyun oynarım hz değeri çok önemli değil benim için :)
İki tavsiyen olabilir mi tv box lı veya google tvli olacak şekilde teşekkür ediyorum şimdiden :)
Film izlemenin ana neden ise, va panelli bir model alın.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
J JojoTr,
Tcl nin 55C655 ve C655 pro modelleri var 30 civarı bakarsınız.
Ama 40 civarı samsung 55ls03d modeli var. 120 hz lik 4 hdmi 2.1 kutulu. Mat ekran. Birde auo va panel. Tcl üst teki modelleri hem ağır bir işletim sistemi, gölgelenme vb . 30 verip tcl bu modelleri yerine. 10 daha koyup 55ls03d daha mantıklı.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Samsung 2 senedir frame serilerini 55 inç lerini iyi çıkarıyor. Müşteri yorumları ve incelemelerde 55 inç leri iyi hep

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
SmartSelect_20251009_230843_Chrome.jpg

Hulu dün itibariyle. Disney + uygulamasında

huludisneydk_2_large.jpg

P Çevrimdışı

pinades

Yeni Üye
30 Kas 2023
2
33
Herkese iyi günler dilerim. Samsung 75U8000F nasıl televizyondur. ( panel bilgileri vb) forumda da araştırdım ama bu televizyon ile ilgili bir inceleme veya konu başlığı göremedim. bu cihaz haricinde bu boyutta önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

-Bütçe max 45 bin TL . boyut 75' inç
-İşletim sistemi fark etmez. (bilindik marka olduğu için samsung tercih etmek istemiştik.)
-Salon oldukça geniş köy evi.
-Karşıdan izlenecek genel olarak.
-Futbol maçları ve genelde dizi/film izlemek için kullanılacak.
-Çok fazla kullanılmayacağı için iyi ve kaliteli bir ürün olmasını istiyoruz. bu bütçeyle ne kadar olursa artık :)
-Gönlümüz QLED olmasından yana aslında.

Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt