Büyük ihtimalle Android 14 surumune yükseltmişlerdi. O gelmiştirphılıps 55pus 8508 lere dün yeni yazılım geldi negibi iyileştirme var
Büyük ihtimalle Android 14 surumune yükseltmişlerdi. O gelmiştirphılıps 55pus 8508 lere dün yeni yazılım geldi negibi iyileştirme var
Bu fiyatlarda qn85 yerine oled modellere bakın. LG ve SamsungMerhaba Samsung QN85F modelini almayı düşünüyorum. Ancak almadan önce model hakkında olumlu olumsuz yorumları merak ettim model hakkında bilgisi olan var mıdır? Ayrıca alternatif önerilere de açığım. 55-65 inch max 70k-75k bütçe.
Teşekkür ederim hocam.Google TV Va panel ile gelir. Q olanlar kuantum katmanlı LCD leridir. 7 serisi 100hz. Diğerleri 50 Hz dir. Tcl in modelleri ile benzerdir.
televizyon genelolarak ne gibiiyieştirme saglarBüyük ihtimalle Android 14 surumune yükseltmişlerdi. O gelmiştir
Önerdiğiniz bir model var mı? Oled alırken daha dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum, alacağım cihazın uzun ömürlü olması benim için önemliBu fiyatlarda qn85 yerine oled modellere bakın. LG ve Samsung
Sürüme baktınız mı. 14 olmuş mu. Yazılımdan sonra kumandadan kaptiktan sonra. Birkaç dakika fişten çekip tekrar takıntelevizyon genelolarak ne gibiiyieştirme saglar
Gunboyu açık değilse. Akşamları kullanıyorsan. Oled bir sorun çıkarmaz.Önerdiğiniz bir model var mı? Oled alırken daha dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum, alacağım cihazın uzun ömürlü olması benim için önemli
Sürüme baktınız mı. 14 olmuş mu. Yazılımdan sonra kumandadan kaptiktan sonra. Birkaç dakika fişten çekip tekrar takın
olmuş hocam iyleştirme göremiyorum görüntü olarakSürüme baktınız mı. 14 olmuş mu. Yazılımdan sonra kumandadan kaptiktan sonra. Birkaç dakika fişten çekip tekrar takın
A101 de vestel üretimi 43 yada 50 inc hi leveller var. Bi bakın istersenizSelamlar annemler için uygun fiyatlı 50 inç bir televizyon bakıyorum genellikle uydu kanalları bazen youtubedan bir şeyler izleyecekler bütçe en fazla 20 bin civarı küçük bir ilçede yaşıyorlar her markanın servisi yok bu yüzden tcl next vs markalara biraz uzağım grundig vestel altus toshiba düşünüyorum ne önerirsiniz