W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,257
Merhaba Hi Level 58UHL660 modelini tavsiye eder misiniz? Bulunduğum mağazada 1 adet kalmış olarak gördüğüm fiyatı da 15.999 TL'den 12.799 TL'ye düşmüş şöyle sorayım seri nosuna ulaşamadım raf olarak büyük buzdolap reyonlarının üstlerine koydukları için zahmet olacaktı indirtip bakmak bende internette hiç bilgi bulamadım sizlere sormak istedim bu tv hakkında bir kaç soruma yanıtlarsanız çok sevinirim.

1) Bu tv'lerde kullanılan paneller nedir ve cof sayıları kaçtır?
2) Bundan daha önce Seg marka tv almıştım onda smart lite özelliği vardı bu tv'ninde fiyatı uygun olma ihtimalinden dolayı öyle olma ihtimali var mı?
3) Bu tv'yede tivo işletim sistemiyle mi geliyor yoksa eski qui arayüzü olan yazılımla mı? Qui yazılımla gelecekse tivo güncellemesi alacak mı almayacaksa diğer mb180 anakartlarındaki tüm uygulamalar güncel olacak mı hba max, disneyplus gibi?
4) Anakartını bilmediğimden bir ihtimal vidaa işletim sistemiyle gelir mi?
58 inç ler Va panel üretilir. Vestel grubu bildiğim iki üreticiden alır bu boyda. Chot ve boe firmasından. Boe panda üreticisini satın aldı. Yani panda panel boe nin Va üretimi.

Smart kısmı Vestel in smart arayüzü. Güncelleme tivo yada vidaa olacağını sanmıyorum. Fiyat iyi. Panelin cof sayısı 12 olur Va panellerde
Kontrast ve siyah iyi olur. İzleme açısı karşıdan. Ve 58 inç panellerde tepki süresi biraz fazla olur. Yani hareketli sahnelerde bulanıklık olur. Belki farketmeyebilirsiniz. Herzaman smart kısmı için. Harici bir TV box kullanmanız en iyisidir. Hatta bütçeniz var ise. Apple TV sorunsuz yıllarca en iyi kullanım sağlar.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,257
Arkadaşlar merhaba.
Panel marka model konusunda çok fazla bilgim yok.
Mutfakta masa üstünde kullanmak için 24 inç bir TV'ye ihtiyacım var.Uydu bağlantısı olmayacak, smart olmasına gerek yok, Android TV Box'ım var. Maç yayınları, IPTV, YouTube amaçlı kullanacağım. Açıkçası çok para vermek istemiyorum. Maksimum 5000 TL'ye kadar uzun süre kullanabileceğim bir TV olabilirse iyi olur. Aşağıdaki ürün uygun fiyatlı.Ne dersiniz? Önereceğiniz uygun fiyatlı başka bir ürün olur mu acaba? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu boylarda hatta 43 inç lere kadar. Tüm markalarda kalite benzer olur. Uygun fiyatta bir ürün alırsınız. Servisi iyi olan Vestel grubunda ona yakın varsa Vestel grubundan alın. Onvo nun servis sorunları var. Vestel giriş seviyesi ürünler çıkarsa da üretim yapıyor. Ve sorunlu ürününü değişim yapabilme yeteneğine sahip

T Çevrimdışı

tamer07

Yeni Üye
15 Mar 2018
23
Bu boylarda hatta 43 inç lere kadar. Tüm markalarda kalite benzer olur. Uygun fiyatta bir ürün alırsınız. Servisi iyi olan Vestel grubunda ona yakın varsa Vestel grubundan alın. Onvo nun servis sorunları var. Vestel giriş seviyesi ürünler çıkarsa da üretim yapıyor. Ve sorunlu ürününü değişim yapabilme yeteneğine sahip
Cevabınız için teşekkürler. Daha güvenli olan Vestel Arçelik gibi markalara baktığımda da fiyat 10.000 TL civarına ulaşıyor. Bütçeyi çok aşmak istemiyorum. O zaman 6-7000 civarına Android box ile kullanabileceğim, ses çıkışı olan tepkime hızı hem daha yüksek monitörlere bakayım olmazsa forumda. (Gerekirse uydu alıcısı da takılabilir)

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
113
25
58 inç ler Va panel üretilir. Vestel grubu bildiğim iki üreticiden alır bu boyda. Chot ve boe firmasından. Boe panda üreticisini satın aldı. Yani panda panel boe nin Va üretimi.

Smart kısmı Vestel in smart arayüzü. Güncelleme tivo yada vidaa olacağını sanmıyorum. Fiyat iyi. Panelin cof sayısı 12 olur Va panellerde
Kontrast ve siyah iyi olur. İzleme açısı karşıdan. Ve 58 inç panellerde tepki süresi biraz fazla olur. Yani hareketli sahnelerde bulanıklık olur. Belki farketmeyebilirsiniz. Herzaman smart kısmı için. Harici bir TV box kullanmanız en iyisidir. Hatta bütçeniz var ise. Apple TV sorunsuz yıllarca en iyi kullanım sağlar.
Sorularıma cevapladığınız için teşekkür ederim aslında Qui arayüzünü daha çok seviyorum tivodan smart kısmından beklentim netflix youtube prime video olur büyük ihtimal bana disneyplus(animasyonlar için) birde hbomax gibi uygulamaların olması çok performans akıcılık özellik beklentim yok smart kısmında açsın kullanayım yeter bunu teyit etme yolum var mıdır peki?

S Çevrimdışı

serler

Yeni Üye
24 Tem 2025
10
43
Winston üstad;
4 tv arasında gidip geliyorum.
OLED
1- OLED55B56LA 2025 model
2- QE55S85FAUXTK 2025 model
Oled bütçemi zorladığı için alternatif olarak
NEO QLED ve QNED
Samsung
3- 55QN85D ( siz bu tv yerine QE55QNX1 önermiştiniz ) 2024 Model
LG
4- 55QNED86A6A 2025 model( samsung’ ta bu ürünün karşılığını muhtemelen ben bulamadım.)

Oledl tercih olur ise hangisi olmalı?
Diğerlerinde tercih hangisi olmalı? Ya da başka bir önerme olur mu?
Karar vermek zormuş son kez fikir almak istedim. Bir kaç gün içinde alıcam.
Teşekkür ediyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,257
Winston üstad;
4 tv arasında gidip geliyorum.
OLED
1- OLED55B56LA 2025 model
2- QE55S85FAUXTK 2025 model
Oled bütçemi zorladığı için alternatif olarak
NEO QLED ve QNED
Samsung
3- 55QN85D ( siz bu tv yerine QE55QNX1 önermiştiniz ) 2024 Model
LG
4- 55QNED86A6A 2025 model( samsung’ ta bu ürünün karşılığını muhtemelen ben bulamadım.)

Oledl tercih olur ise hangisi olmalı?
Diğerlerinde tercih hangisi olmalı? Ya da başka bir önerme olur mu?
Karar vermek zormuş son kez fikir almak istedim. Bir kaç gün içinde alıcam.
Teşekkür ediyorum.
Oled daha iyi bir tercih olur. LG yada Samsung .
İkiside iyi. Ama siz bir net cevap istiyorsun benden.
Benim ilk bu iki modelden Samsung S85F olurdu

Geri
Üst Alt