Ö Çevrimdışı

ömermdz

Yeni Üye
3 Ağu 2025
17
39
Herkese iyi günler diliyorum. Alanımın çok dar olduğu, küçük odada kullanmak üzere 32 inch bir TV bakıyorum.

Bu ebatta artık sanırım pek üretim yapılmıyor. Dolayısı ile sadece gözüme yerli üretim olan ve zincir marketlerde satılan ürünler çarpıyor.

Genellikle youtube ve netflix platformları ile kullanacağım için mümkünse full hd bir ürün tercih etmeye çalışıyorum. Panel ve ürün kalitesi öncelikli olarak sizlerin tavsiye ettiği bir model olursa onu satın almayı planlıyorum.

Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

Asabiefe

Yeni Üye
14 Şub 2025
29
51

Bu tv hakkında bilgi sahibi olan üstadlardan değerli fikirlerini almak isterim. İyi fiyat gibi geldi. D-led. Biraz kurcaladım ama fazla bilgi edinemedim.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
946
51
Geçende (dün ya da eveli gün) sokak arası festel bayisinde vitrine bir 70'lik koymuşlar, ha bire klasik showroom kliplerini loop edip duruyorlardı. Kliplerin birinde uçuşan capon fenerleri vardı. Çok da hızlı uçuşmuyorlardı hani yani. Ekrandaki boyutu aşağı yukarı 5x10 cm olan fenerlerin altında 1cm'ye yakın ghosting... Normalde sallamam ama acayip rahatsız etti beni. Evdeki zıttirik 32" regalde yok böyle saçmalık.

Büdü: Birazdan tükana gidecem çekime. Yolumun üstünde meret. Modeline bakar, döndüğümde yazarım. 3 tane 70'lik görünüyor festel sitesinde (gerçi üçü de stok dışı) Bakalım hangisiymiş.

Edi: 70ut9740 imiş. Sanrım pek işe yarayası bir şey değil. Vitrinde az biraz daha seyrettim ve beğenmedim☹️

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

secomnia

Yeni Üye
18 Eki 2018
5
36
Merhaba,
Bütçem 20.000 TL civarında. 55 inç bir televizyon almak istiyorum. Standart kullanım amaçlı olacak; çoğunlukla TV izleme, Netflix, YouTube vb. platformlar için kullanacağım. Görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı öncelikli.
Bu bütçe ve ölçüde hangi modeli önerirsiniz?

Teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Merhaba,
Bütçem 20.000 TL civarında. 55 inç bir televizyon almak istiyorum. Standart kullanım amaçlı olacak; çoğunlukla TV izleme, Netflix, YouTube vb. platformlar için kullanacağım. Görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı öncelikli.
Bu bütçe ve ölçüde hangi modeli önerirsiniz?

Teşekkürler.
Selam.
Bu fiyat aralığında Vestel yada Grundig grubundan alırsınız. Nedeni burada üretim iyi servis. Normal yayınlari izlemek için son derece yeterlidir. Bu tip ucuz modellerde Dünya markası bile olsa tcl gibi yerli Çin'de yaptırıp yerli diyenler vb. Markalarda. En önemli şey servisi. Çünkü bu tip modellerde herşeyin en ucuzu kullanılır. Sorunlu bir ürün olursa değişim yada parça değişimini en iyi Vestel ve Arçelik grubu yapar.
Yani vestelde 18-19 bine satılan 55ug9750 modelini düşünebilirsiniz. Günlük kullanım için yeterli

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497

Bu tv hakkında bilgi sahibi olan üstadlardan değerli fikirlerini almak isterim. İyi fiyat gibi geldi. D-led. Biraz kurcaladım ama fazla bilgi edinemedim.
Bir satışı surdur siteden bir yanlışlık var gibi geldi bana. Sitede bilerek yada bilmeyerek hata yaparlar. Birde doğrudan LED demişsin. Link i atarmisin.

A Çevrimdışı

Asabiefe

Yeni Üye
14 Şub 2025
29
51
Bir satışı surdur siteden bir yanlışlık var gibi geldi bana. Sitede bilerek yada bilmeyerek hata yaparlar. Birde doğrudan LED demişsin. Link i atarmisin.
ürünün teknik özellikleri kısmında yazıyor hocam

Bir de satışı “durdurayım mı” anlayamadım. Bir satışı surdur yazmışsınız ama sehven oldu galiba. Klavye azizliği sanırım:)

IMG_4289.png

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tahsin38

Yeni Üye
25 Mar 2020
24
50
Hocam selamlar,
Aşağıdaki televizyon nasıldır acaba, yorumunuz nedir. İndirim kuponu ile 17.999'TL ye geliyormuş.

Next YE-65GFSG8-QLED 65" 165 Ekran UHD 4K Google TV [Enerji Sınıfı G]​

Geri
Üst Alt