58 inç ler Va panel üretilir. Vestel grubu bildiğim iki üreticiden alır bu boyda. Chot ve boe firmasından. Boe panda üreticisini satın aldı. Yani panda panel boe nin Va üretimi.Merhaba Hi Level 58UHL660 modelini tavsiye eder misiniz? Bulunduğum mağazada 1 adet kalmış olarak gördüğüm fiyatı da 15.999 TL'den 12.799 TL'ye düşmüş şöyle sorayım seri nosuna ulaşamadım raf olarak büyük buzdolap reyonlarının üstlerine koydukları için zahmet olacaktı indirtip bakmak bende internette hiç bilgi bulamadım sizlere sormak istedim bu tv hakkında bir kaç soruma yanıtlarsanız çok sevinirim.
1) Bu tv'lerde kullanılan paneller nedir ve cof sayıları kaçtır?
2) Bundan daha önce Seg marka tv almıştım onda smart lite özelliği vardı bu tv'ninde fiyatı uygun olma ihtimalinden dolayı öyle olma ihtimali var mı?
3) Bu tv'yede tivo işletim sistemiyle mi geliyor yoksa eski qui arayüzü olan yazılımla mı? Qui yazılımla gelecekse tivo güncellemesi alacak mı almayacaksa diğer mb180 anakartlarındaki tüm uygulamalar güncel olacak mı hba max, disneyplus gibi?
4) Anakartını bilmediğimden bir ihtimal vidaa işletim sistemiyle gelir mi?
Smart kısmı Vestel in smart arayüzü. Güncelleme tivo yada vidaa olacağını sanmıyorum. Fiyat iyi. Panelin cof sayısı 12 olur Va panellerde
Kontrast ve siyah iyi olur. İzleme açısı karşıdan. Ve 58 inç panellerde tepki süresi biraz fazla olur. Yani hareketli sahnelerde bulanıklık olur. Belki farketmeyebilirsiniz. Herzaman smart kısmı için. Harici bir TV box kullanmanız en iyisidir. Hatta bütçeniz var ise. Apple TV sorunsuz yıllarca en iyi kullanım sağlar.