W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,251
Teşekkürler,
Anladım üstadım, o halde Philips 809 ya da 810’da karar kılmıştım. Vazgeçmeyelim…
Fiyat önemli LG ve Samsung da olur. Bakarsınız bu 3 markanın oledlerine.
Philips 8 serisi
LG C serisi
Samsung S90 serisi
Aynı segmentte parlaklık olarak. Hangisi fiyat olarak uygunsa alırsınız. Bu markaların oledleri iyi.

A Çevrimdışı

ademati

Yeni Üye
19 Tem 2025
16
27
Vestel uygun fiyatlı modellerinden biri olabilir. Örneğin 50ug9750 gibi. İstediğiniz fiyat aralığında.
Cevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,251
Cevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadım
Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalir

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ademati

Yeni Üye
19 Tem 2025
16
27
Qd- oled

Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalir
Tamamdır teşekkür ederim bizi 50uv9750 almaktan kurtardınız gerçekten ug daha iyiymiş bu akşam alacağım tavsiye için teşekkür ederim

Geri
Üst Alt