W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Teşekkürler,
Anladım üstadım, o halde Philips 809 ya da 810’da karar kılmıştım. Vazgeçmeyelim…
Fiyat önemli LG ve Samsung da olur. Bakarsınız bu 3 markanın oledlerine.
Philips 8 serisi
LG C serisi
Samsung S90 serisi
Aynı segmentte parlaklık olarak. Hangisi fiyat olarak uygunsa alırsınız. Bu markaların oledleri iyi.

A Çevrimdışı

ademati

Yeni Üye
19 Tem 2025
16
27
Vestel uygun fiyatlı modellerinden biri olabilir. Örneğin 50ug9750 gibi. İstediğiniz fiyat aralığında.
Cevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Cevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadım
Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalir

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ademati

Yeni Üye
19 Tem 2025
16
27
Qd- oled

Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalir
Tamamdır teşekkür ederim bizi 50uv9750 almaktan kurtardınız gerçekten ug daha iyiymiş bu akşam alacağım tavsiye için teşekkür ederim

S Çevrimdışı

serler

Yeni Üye
24 Tem 2025
10
43
S serler,
Mini LED bir anlamı yok. LEDlerin boyutu küçültmek sadece. QN70F edge LED. C755 daha iyi. Ama 55QNX1D Samsung 55QN85D nin aynısı kasalari farklı.
Ben qnx modelini öneririm
Merhabalar
55QN85D İçin 50.000 tl nakit fiyat teklifi aldım samsung mağazasından sizce fazlamı? NX1D pek bulunmuyor gibi.

C Çevrimdışı

canpinoz

Yeni Üye
17 Haz 2020
46
58
Merhabalar dostlar.Bütçe 35.000 TL.
65 inç TV.Görüş açısı geniş olan.Android,günlük kullanım için Netflix v.b gibi izlemek için TV almayı düşünüyorum.Ips tercihim fakat Android veya Google TV olanı varmı bilmiyorum.?Ips görüntüye en yakın va da olabilir TV almayı düşünüyorum.Yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Modörator arkaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Merhabalar dostlar.Bütçe 35.000 TL.
65 inç TV.Görüş açısı geniş olan.Android,günlük kullanım için Netflix v.b gibi izlemek için TV almayı düşünüyorum.Ips tercihim fakat Android veya Google TV olanı varmı bilmiyorum.?Ips görüntüye en yakın va da olabilir TV almayı düşünüyorum.Yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Modörator arkaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Vestel ve Grundig genelde bu ebatta IPS olur.
Grundig..... Google TV
Vestel......... Google TV, tivi, vidaa karışık
Modelinde
G.... Google TV
V......vidaa
T......tivo
Yani
65U(G)9750 Google TV

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,482
Teşekkür ederim.Thomson TV nasıl önerirmşsiniz peki.Servis durumu v.b gibi.
Fiyatı uygunsa olur.
Bildiğim kadarını anlatım. Üstüne ekleyen olursa sevinirim
Thomson marka olarak eski olabilir. Ama TV konusunda değil büyük bir şirketin pazarlaması, bu şirket pazarlama konusunda uzman ve büyük bir ağı var. Ürünlerini bir günde halka sunar
Ama TV konusunda başarılı olacaklarını zannetmiyorum. TV pazarlamaktan çok. Teknoloji bilmen ve geliştirebilme kabiliyetine de sahip olmak gerekir. Yani TV nin içine, görüntü doğruluğuna, akıllı mühendislere onların önünü açıp ekip ruhuyla çalıştırmak vb. Bu şirket pazarlamacı. Bunların yerinde olsam. Kendime marka çıkarmam, piyasada olan iyi TV leri satmak, hakim olduğu pazara ve müşterilerine diğer sunduğu ürünler gibi, tv leride en iyisini sunmaktır.
Tcl nasılsa, onun benzeri performans alırsınız. Giriş ve orta segment modellerinde.

C Çevrimdışı

canpinoz

Yeni Üye
17 Haz 2020
46
58
Fiyatı uygunsa olur.
Bildiğim kadarını anlatım. Üstüne ekleyen olursa sevinirim
Thomson marka olarak eski olabilir. Ama TV konusunda değil büyük bir şirketin pazarlaması, bu şirket pazarlama konusunda uzman ve büyük bir ağı var. Ürünlerini bir günde halka sunar
Ama TV konusunda başarılı olacaklarını zannetmiyorum. TV pazarlamaktan çok. Teknoloji bilmen ve geliştirebilme kabiliyetine de sahip olmak gerekir. Yani TV nin içine, görüntü doğruluğuna, akıllı mühendislere onların önünü açıp ekip ruhuyla çalıştırmak vb. Bu şirket pazarlamacı. Bunların yerinde olsam. Kendime marka çıkarmam, piyasada olan iyi TV leri satmak, hakim olduğu pazara ve müşterilerine diğer sunduğu ürünler gibi, tv leride en iyisini sunmaktır.
Tcl nasılsa, onun benzeri performans alırsınız. Giriş ve orta segment modellerinde.
Çok açıklayıcı bilgi geçmişsşniz.Teşekkür ederim.🙏

T Çevrimdışı

tamer07

Yeni Üye
15 Mar 2018
23
Arkadaşlar merhaba.
Panel marka model konusunda çok fazla bilgim yok.
Mutfakta masa üstünde kullanmak için 24 inç bir TV'ye ihtiyacım var.Uydu bağlantısı olmayacak, smart olmasına gerek yok, Android TV Box'ım var. Maç yayınları, IPTV, YouTube amaçlı kullanacağım. Açıkçası çok para vermek istemiyorum. Maksimum 5000 TL'ye kadar uzun süre kullanabileceğim bir TV olabilirse iyi olur. Aşağıdaki ürün uygun fiyatlı.Ne dersiniz? Önereceğiniz uygun fiyatlı başka bir ürün olur mu acaba? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
139
25
Merhaba Hi Level 58UHL660 modelini tavsiye eder misiniz? Bulunduğum mağazada 1 adet kalmış olarak gördüğüm fiyatı da 15.999 TL'den 12.799 TL'ye düşmüş şöyle sorayım seri nosuna ulaşamadım raf olarak büyük buzdolap reyonlarının üstlerine koydukları için zahmet olacaktı indirtip bakmak bende internette hiç bilgi bulamadım sizlere sormak istedim bu tv hakkında bir kaç soruma yanıtlarsanız çok sevinirim.

1) Bu tv'lerde kullanılan paneller nedir ve cof sayıları kaçtır?
2) Bundan daha önce Seg marka tv almıştım onda smart lite özelliği vardı bu tv'ninde fiyatı uygun olma ihtimalinden dolayı öyle olma ihtimali var mı?
3) Bu tv'yede tivo işletim sistemiyle mi geliyor yoksa eski qui arayüzü olan yazılımla mı? Qui yazılımla gelecekse tivo güncellemesi alacak mı almayacaksa diğer mb180 anakartlarındaki tüm uygulamalar güncel olacak mı hba max, disneyplus gibi?
4) Anakartını bilmediğimden bir ihtimal vidaa işletim sistemiyle gelir mi?

Geri
Üst Alt