R
RedRaven,
Yada 55S85F
Yada 55S85F
Teşekkür ederim.R RedRaven,
Yada 55S85F
Vestel uygun fiyatlı modellerinden biri olabilir. Örneğin 50ug9750 gibi. İstediğiniz fiyat aralığında.Merhabalar, evdeki televizyonunda bozmam üzerine yeni televizyon arayışına geçtim. Evdekiler arada dünyadaki haberlerden haberdar olsun, kardeşim arada çizgi film izleyebilsin diye basit bir vestel tv arıyorum. 40 50 inç arası bir uzunluğa sahip olmalı. Bütçem 15 20 k arası. Tavsiye verebilir misiniz ?
YouTube açmak zaten sorunları getirir. Kaç kare veriyor.. vb. Bu deneme de bence yanlış yapmışsınız. Plasmalar calisma prensipleri ayrı. Yeni teknolji görüntüyü örnekler ve tut şeklinde işliyor takılmalar kare yogunluguna göre değişir artık yeni nesil ekranlarda özellikle oledlerde nerdeyse sıfır tepkime süresi var bu da titreme yapar hareketli sahnelerde kare sayısından kaynaklanır. Oledlerin plasmalara göre avantajı çok artık HDR gibiW Winston, hocam merhaba,
Philips oled 809 kararı vermiştim,
Dün son bir kez daha denemek ve görmek için MM’te;
Lg B5’i,
Samsung S85’i,
Philips 809’u,
Tcl 755’i,
Thomson Qg7C’yi,
Grundig gho 9900’ü,
ve adını unuttuğum bir mini led tv’yi inceleme ve deneme fırsatım oldu. Tüm tv’lerde aynı videoyu youtube dan açtım. (GS’nin 2025-25 sezonu tüm golleri, bein sportstan) Açıkçası benim için mevcut kullandığım tv’den sonra (panasonic plazma-2012) tam bir hayal kırıklığı oldu. Ya da tv’lerin ince ayarlarında farklılık var dı. Onu bilemiyorum. Hareketli nesneleri çok kötü gösteriyor. Top da oyuncular da net değildi. Dağınık ve bulanıktı. Bütün tv’lerden buz gibi soğudum. İşin erbabı olarak bu konuda siz neler dersiniz?
Teşekkürler…
Teşekkürler,YouTube açmak zaten sorunları getirir. Kaç kare veriyor.. vb. Bu deneme de bence yanlış yapmışsınız. Plasmalar calisma prensipleri ayrı. Yeni teknolji görüntüyü örnekler ve tut şeklinde işliyor takılmalar kare yogunluguna göre değişir artık yeni nesil ekranlarda özellikle oledlerde nerdeyse sıfır tepkime süresi var bu da titreme yapar hareketli sahnelerde kare sayısından kaynaklanır. Oledlerin plasmalara göre avantajı çok artık HDR gibi
Daha az tepkime süresi tam tersine bulanıklığı azaltır. Daha yavaş tepkime. Bulanıklığı artırır ve takılmayı azaltır.
Plasmalar dan sonra alacağın en iyi TV oledlerdir. Teknoloji ibresi artık HDR olarak görüntü olarak ilerliyor. Onun için bir oled almanızı tavsiye ederim. Avantajı çok sıfır tepkime süresi ve örnekle tut.ekran olduğu için kare sayısı az olursa kekemelik bir dezavantaj olur. Her teknolojinin böyle olumsuz yanı oluyor. Ama avantajı çok daha fazla oledlerin görüntü de en iyisi.
Fiyat önemli LG ve Samsung da olur. Bakarsınız bu 3 markanın oledlerine.Teşekkürler,
Anladım üstadım, o halde Philips 809 ya da 810’da karar kılmıştım. Vazgeçmeyelim…
Cevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadımVestel uygun fiyatlı modellerinden biri olabilir. Örneğin 50ug9750 gibi. İstediğiniz fiyat aralığında.
Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalirCevap için teşekkür ederim evet bu model aradığım özelliklerde gibi duruyor sipariş vermeden önce bir şey sormak istiyorum anakartının ne olduğu hakkında bilginiz var mı araştırdım fakat bulamadım
Tamamdır teşekkür ederim bizi 50uv9750 almaktan kurtardınız gerçekten ug daha iyiymiş bu akşam alacağım tavsiye için teşekkür ederimQd- oled
Marketing ürünleridir bunlar. Mediatek ten en ucuz işlemciyi takar . Fazla beklentiniz olmasın. 50 inç olduğu için Va panelle gelir. Kontrast ve siyahı iyi olur izleme açısı dar olur. Karşıdan iyi sonuç verir. Siyahlarda tepkime süresi daha yavaş olur. 55 inç lerden alırsan IPS de kullanıyor. Biraz daha hızlı paneldir. Kontrast ve siyahı düşük olur. İzleme açısı biraz daha iyi olur . Işıklı ortamda günlük kullanım için olur. Film ve daha ışıksız ortamda kontrast ve siyahta zayıf kalir
MerhabalarS serler,
Mini LED bir anlamı yok. LEDlerin boyutu küçültmek sadece. QN70F edge LED. C755 daha iyi. Ama 55QNX1D Samsung 55QN85D nin aynısı kasalari farklı.
Ben qnx modelini öneririm