Çok teşekkür ederim sağ olun bu modeli en uygun şekilde almayı araştırabilirim şimdiOled daha iyi bir tercih olur. LG yada Samsung .
İkiside iyi. Ama siz bir net cevap istiyorsun benden.
Benim ilk bu iki modelden Samsung S85F olurdu
Çok teşekkür ederim sağ olun bu modeli en uygun şekilde almayı araştırabilirim şimdiOled daha iyi bir tercih olur. LG yada Samsung .
İkiside iyi. Ama siz bir net cevap istiyorsun benden.
Benim ilk bu iki modelden Samsung S85F olurdu
Evet mat panel. Mat panel olarak Frame TV ler var edge LED.65s90f mat panel mi? Buna alternatif tavsiye edebileceğiniz mat panelli bir model var mı?
Bu model Frame'den daha iyi değil miEvet mat panel. Mat panel olarak Frame TV ler var edge LED.
Evet daha iyi bir modelBu model Frame'den daha iyi değil mi
Selam.Merhaba,
Bütçem 20.000 TL civarında. 55 inç bir televizyon almak istiyorum. Standart kullanım amaçlı olacak; çoğunlukla TV izleme, Netflix, YouTube vb. platformlar için kullanacağım. Görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı öncelikli.
Bu bütçe ve ölçüde hangi modeli önerirsiniz?
Teşekkürler.
Bir satışı surdur siteden bir yanlışlık var gibi geldi bana. Sitede bilerek yada bilmeyerek hata yaparlar. Birde doğrudan LED demişsin. Link i atarmisin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu tv hakkında bilgi sahibi olan üstadlardan değerli fikirlerini almak isterim. İyi fiyat gibi geldi. D-led. Biraz kurcaladım ama fazla bilgi edinemedim.
Bir satışı surdur siteden bir yanlışlık var gibi geldi bana. Sitede bilerek yada bilmeyerek hata yaparlar. Birde doğrudan LED demişsin. Link i atarmisin.

Hocam selamlar,Bir satışı surdur siteden bir yanlışlık var gibi geldi bana. Sitede bilerek yada bilmeyerek hata yaparlar. Birde doğrudan LED demişsin. Link i atarmisin.