yani kar görüntüsü beyaz değil de gri gibi sanki parlaklığı ya da kontrastı düşürmüşsün gib
Bence
Burada yansıma önleyici katman ile ilgili. Çekim yapan kişi bulunduğu ortam ve aydınlık düzeyi. B4 deki katman çevreden gelen ışığı hafif panele dağıtır. C4 daha parlak bir katman kullanır. Dagitmaz

C4 pahalı ise B4 almak bence mantıklıdır. Birde paneller aynı. Sadece modeller arasi rekabet olmasın diye , B4 de parlaklığı düşürürler. Bu da B4 bir avantaj sağlar. Diğer oled serilerinden (C,G). Panel ömrünu daha uzun yapar. Tabiki kullanma şekli önemlidir oledlerde. Ben aynı alışkanlıkla bu 3 model izlense. B4 sorunu en son çeker daha uzun gider.
C serisi daha dayanıklı olan evo panel değil mi?

Bence
Burada yansıma önleyici katman ile ilgili. Çekim yapan kişi bulunduğu ortam ve aydınlık düzeyi. B4 deki katman çevreden gelen ışığı hafif panele dağıtır. C4 daha parlak bir katman kullanır. Dagitmaz
videoyu bulsam koyardım. parlaklığın düşük olması renkleri de doğrudan etkiliyor.

mesela buna inanmak istemiyorum, bu kadar da değildir!

Screenshot-2025-07-21-222748.png

C serisi daha dayanıklı olan evo panel değil mi?

videoyu bulsam koyardım. parlaklığın düşük olması renkleri de doğrudan etkiliyor.

mesela buna inanmak istemiyorum, bu kadar da değildir!

Screenshot-2025-07-21-222748.png
Evet . Her ikiside evo

B serisi evo değil.
Evo. Söylemezler.

Çektiği kamerada önemli nereye odaklandığı çekimler profesyonel genelde değil. Bunu da izlersiniz

Evo. Söylemezler.
şöyle düşününce mantıklı... Brightness Booster Ultimate diye bir algoritma var. B serisinde yok ama C serisinde var. 2 kat daha fazla parlaklık sağlıyor. aradaki nit farkı da 2 katı... yani B ile C arasındaki fark tamamen yazılımsal oluyor hatta sadece basit bir yazılım ile... C serisindeki 144Hz de overclock ile yükseltilmiştir.

ips panele sahip 40 inc tv sifir nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Selamlar. Oled TV'lerde Grundig'ler fiyatına göre sundukları bağlamında başarılı mı? Gho 9700 ya da 9900 serisi düşünüyorum.

ips panele sahip 40 inc tv sifir nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz
40 inç ler Va panel olur. 43 inç lerde IPS panel olur. Buna göre bakarsınız. LG ve Grundig IPS paneller olur. Vestelde karma olur.

Selamlar. Oled TV'lerde Grundig'ler fiyatına göre sundukları bağlamında başarılı mı? Gho 9700 ya da 9900 serisi düşünüyorum.
LG ve Samsung oledlerde bakın. Philips oled dahil

S90D
C4
Oled809
S85F
B4

Kogan,
Fiyatlar dengesiz kafalarına göre satıyorlar. Takip edersiniz.

Geri
Üst Alt