Üst seviye modeller gerçekten pahalı bütçenin üstünde. Dün ve bugün arasında SDR yayınlarda fark kalmadı. Alacağın model ne olursa SDR bir sorun yaşamazsınız.Bütün Forum ekibine selamlar
Sağlıklı mutlu günler
Yakın bir abime 55" boyutlarında bir televizyon alacağız
Kendim teknik olarak monitör gruplarında üstünkörü bilgilere sahip olup seçim yapsam da televizyon Grubu çok kafa karıştırıcı
Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var
Hem iyisini istiyorsun hem çok kriter seçerek seçenekleri daraltiyorsun diye kızabilirsiniz ama bazı marka gruplarını istemiyor mesela
Bütçemiz 30 a kadar
AMA DERSENİZ Kİ 35 E KADAR ŞU ÜRÜN VAR
Gerçekten verdiğin paraya değecek zorlama ihtimalimiz mevcut
Öncelikli olarak
Tcl Philips Samsung onvo gruplarina göz gezdirdim
Kendime göre güzel modeller bulsam da daha önce Android tabanlı cihazlar kullandığı için tizen filan kullanabilir mi bilemedim samsungu eledim
Onvodan hoşuma giden model oldu ama araştırıyorum eskisi gibi onvo muhabbetleri pek dönmüyor üründe veya artık satış sonrasında sorunlar mi var diye düşündüm
EN SON TCL İN 55c655 pro şu hoşuma gitti bilmiyorum doğru mu yanlış mı yaptım
Takılma ve bulaniklasma sorunları kafamı karıştırdı
Çok uzun oldu affınıza sığınıyorum
Son bahsettiğim modeldeki sorunun kesin çözümü var mı varsa bu cihaz alınır mı
Bütçemiz doğrultusunda onerebileceğiniz başka model var mı
Degerli yorumlarınızı bekliyorum
OLED almayı tercih etmeyi düşünün. 2024 yada 2025 serilerinde ise fark olmaz. Söylenen yenilikler sadece reklam amaçlı kampanya, satış için yaparlar. LG nin oled i tüm ihtiyaçlarını karşılarMerhaba, Öncelikle iyi forumlar…
Değerli Winston arkadaşımıza bir sorum olacak;
Oturma odasına 55 inch bir televizyon alma düşüncesindeyim. Odanın ışığını loş ortam sevdiğimizden sürekli olarak kapalı kullanıyoruz. Sadece dış holden oda ışık alıyor durumda. TV ‘de Film, Dizi ve Oyun Oynama gibi aktivitelerim olacağından Renk Doğruluğu ve Siyahı Siyah görmek öncelikli seçimim olur. Mevcut bütçem şu an 50 bin civarındadır. 2025 yılı yeni modeller çıktığı için biraz kararsız bir durumdayım ama mevcut koşullarda hangi marka ve model önerirsiniz ?
Teşekkürler…
OLED TV ‘ye bende yönelmek istiyorum fakat maalesef rakama takılıyorum. Samsung ya da LG ‘de OLED TV ‘ler 65-70 bin den başlıyor. O yüzden bir alt teknolojiye bakmam gerekiyor. Ona göre bir öneriniz var mıdır ?OLED almayı tercih etmeyi düşünün. 2024 yada 2025 serilerinde ise fark olmaz. Söylenen yenilikler sadece reklam amaçlı kampanya, satış için yaparlar. LG nin oled i tüm ihtiyaçlarını karşılar
Samsung 55qnx1 modeline bakarsınız. Karışık kullanım için HDR içerik içinde yeterliOLED TV ‘ye bende yönelmek istiyorum fakat maalesef rakama takılıyorum. Samsung ya da LG ‘de OLED TV ‘ler 65-70 bin den başlıyor. O yüzden bir alt teknolojiye bakmam gerekiyor. Ona göre bir öneriniz var mıdır ?
TeşekkürlerSamsung 55qnx1 modeline bakarsınız. Karışık kullanım için HDR içerik içinde yeterli