18.06.2025 diyor.Kapalı kutu diyor.Ne zaman almış. Garanti nekadar kalmış.. birde 3 de 1 ne satsa bakarsın. Ama 23 bine satıyor.
18.06.2025 diyor.Kapalı kutu diyor.Ne zaman almış. Garanti nekadar kalmış.. birde 3 de 1 ne satsa bakarsın. Ama 23 bine satıyor.
Sen bilirsin. Dikkatli ol. TV modeli 2023 model üretim18.06.2025 diyor.Kapalı kutu diyor.
Hocam bu B serileri 65-70 bin yanlış görmediysem.Paranı biriktir. Bir oled al. LG nin b serisi bile olur.
Evet. Oledler 65 inç ler bu fiyatlarda. Bende para biriktirip buna gitmeni istedim.Hocam bu B serileri 65-70 bin yanlış görmediysem.
Şöyle 20-25-27 bin belki 30 bin civarında ney önerebilirsin
Paranı biriktir. Bir oled al. LG nin b serisi bile olur.
Parlaklık incelemeleri hdr bir modda %10 bir bölge için ölçüm yaparlar. Hdr modda parlaklık veri olarak gönderilir. Evet hdr modda daha iyi parlaklık etki yapar. Kaynak o bölgeye kaç nit veri gönderir.ben de B serisine karar kılmıştım fakat incelemeler hep geri adım arttırıyor parlaklık konusunda... sanki led tvlerin arka ışığını 0 yapmışsın gibi incelemeler var. bu kadar düşük olabilir mi parlaklık? yani kar görüntüsü beyaz değil de gri gibi sanki parlaklığı ya da kontrastı düşürmüşsün gibi. güneş parlamaları gibi detaylar da yok gibi görünüyor. siyahlar için alalım derken bu sefer beyazlar sıkıntı. C serisiyle arasında parlaklık adına uçurum var. ratings sitesinde incelemenin yayınlanmasını bekliyorum B5 için ama youtubedaki diğer incelemeler B4 ile birebir aynı görünüyor. C serisi tam alınabilir model ama geçen senenin C4 fiyatları bile hiç düşmüyor ki alalım...
Benceyani kar görüntüsü beyaz değil de gri gibi sanki parlaklığı ya da kontrastı düşürmüşsün gib
C serisi daha dayanıklı olan evo panel değil mi?C4 pahalı ise B4 almak bence mantıklıdır. Birde paneller aynı. Sadece modeller arasi rekabet olmasın diye , B4 de parlaklığı düşürürler. Bu da B4 bir avantaj sağlar. Diğer oled serilerinden (C,G). Panel ömrünu daha uzun yapar. Tabiki kullanma şekli önemlidir oledlerde. Ben aynı alışkanlıkla bu 3 model izlense. B4 sorunu en son çeker daha uzun gider.
videoyu bulsam koyardım. parlaklığın düşük olması renkleri de doğrudan etkiliyor.Bence
Burada yansıma önleyici katman ile ilgili. Çekim yapan kişi bulunduğu ortam ve aydınlık düzeyi. B4 deki katman çevreden gelen ışığı hafif panele dağıtır. C4 daha parlak bir katman kullanır. Dagitmaz
Evet . Her ikiside evoC serisi daha dayanıklı olan evo panel değil mi?
videoyu bulsam koyardım. parlaklığın düşük olması renkleri de doğrudan etkiliyor.
mesela buna inanmak istemiyorum, bu kadar da değildir!
![]()
B serisi evo değil.Evet . Her ikiside evo
Evo. Söylemezler.B serisi evo değil.
şöyle düşününce mantıklı... Brightness Booster Ultimate diye bir algoritma var. B serisinde yok ama C serisinde var. 2 kat daha fazla parlaklık sağlıyor. aradaki nit farkı da 2 katı... yani B ile C arasındaki fark tamamen yazılımsal oluyor hatta sadece basit bir yazılım ile... C serisindeki 144Hz de overclock ile yükseltilmiştir.Evo. Söylemezler.