Bu modelde novatek işlemci var abi2023 modeller de ayrıca soc Pentonic1000 vardır yani panel içinde en iyisi
GPU su G-57 yine en iyisi! bildiğim kadarıyla sadece Sony Master-9 da bunlar var(USA da)
Bu modelde novatek işlemci var abi
Nt72690
maalesef 30 euro demek hiçbir şey alma demekle eşS sadays
geçen gün yeni Box ı kurdum,bari kullanayım dedim
bu yeni mevzuat piyasayası sanırım bitirdi gibimi?
TV ye 50 bin bütçe ayirtiginiz için neden bir oled düşünmüyorsunuz. Daha rafine bir görüntü, daha iyi izleme açısi, daha iyi ekran homojenligi, hızlı panel mükemmel kontrast. Vb.Arkadaşlar merhaba 65'' lg yada samsung tv düşünüyorum. Bütçem 50 bin civarı. Samsung 65q80d ile 65q60d arasında ne fark var?
Tv yi genelde akşamları uydu kanallarında dizi izlemek için yada netflix gibi platformlarda yer alan dizi filmler için kullanacağım, oyun oynamayacağım. Bütçeyi düşürüp 30binlere uhd mi almam mantıklı yoksa qled mi mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Q60 kozmetik amaçlı çıkarılan modeldir65q80d ile 65q60d arasında ne fark var
Yerli Vestel grubu ve Grundig grubundan bakarsınız. 3. Yıl garanti verirler servisleri çoğu markalardan daha iyi. Normal HD kanalları sorunsuz SDR aralığında sorunsuz gösterir.Arkadaşlar merhaba, 43 inc 10k altında bir TV öneriniz var mıdır? Anne baba izleyecek app vb önemli değil. Uzun vade gitsin kafi.
Çok teşekkür ederim jvc 43vaf345t nasıldır, bilginiz var mı ?Yerli Vestel grubu ve Grundig grubundan bakarsınız. 3. Yıl garanti verirler servisleri çoğu markalardan daha iyi. Normal HD kanalları sorunsuz SDR aralığında sorunsuz gösterir.
İzleme mesafemiz 4 5 metre 65 inç uyacak 65 inç oledler çok pahalıTV ye 50 bin bütçe ayirtiginiz için neden bir oled düşünmüyorsunuz. Daha rafine bir görüntü, daha iyi izleme açısi, daha iyi ekran homojenligi, hızlı panel mükemmel kontrast.
Teşekkür ederimQ60 kozmetik amaçlı çıkarılan modeldir
Farkları
60hz......120 Hz
Hdmı 2.0....hdmi 2.1
Edge LED....fald panel
Yerel karartma ile daha çok parlaklık ve daha iyi siyahlar, ekran homojenligi daha sorunsuz.