Nasıl yani dün baktım 37.999 yazıyor du , kaçırdım mi şimdi:(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yine 32299 a düşürmüşler vatanda. Benim aldığım fiyat. Bilginize. Kontrol etmeniz lazım geceleri özellikle.
Nasıl yani dün baktım 37.999 yazıyor du , kaçırdım mi şimdi:(
Teşekkürler,gece saat 12.05 de aldım , aynı indirim bu gece de olabilir diye takipteydim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yine 32299 a düşürmüşler vatanda. Benim aldığım fiyat. Bilginize. Kontrol etmeniz lazım geceleri özellikle.
Projeksiyon benim bir gün mutlaka almayı kafaya koyduğum bir cihaz, hatta ilk fırsatta alacağım gibi duruyor. Fakat sevgiliBir arkadaşım var ısrarla duvarım uygun diye ikisini de iade et projeksiyon cihazı al diyorbilginiz var mı hocam projeksiyon cihazları tv zevki verir mi onlar gibi efektif ve kullanışlı mı? Örnek link atayım mesela
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Projeksiyon benim bir gün mutlaka almayı kafaya koyduğum bir cihaz, hatta ilk fırsatta alacağım gibi duruyor. Fakat sevgiliG3BEN 'e katılıyorum, C745'e yakın görüntü veren bir projeksiyon için en az 60.000 civarında bütçe gerekir.
Linkini attığınız projeksiyon ile C745 arasında uçurumlar var; 1024x768 çözünürlük destekliyor, HDR-Dolby Vision yok. Bununla ancak okulda veya toplantılarda sunum yaparsınız
Samsung, Viewsonic falan bunları geçin, bu markalardaki kaliteli cihazlar çok pahalı. Benim uzun süredir radarımda olan ve almak için gerekli şartların oluşmasını beklediğim projeksiyon aşağıda; XGIMI Horizon Ultra.
- 4K çözünürlük,
- HDR ve Dolby Vision desteği,
- Yaklaşık 670 nit parlaklık,
- Görüntüyü 200'' yani 500 ekrana kadar büyütebilme,
- 2 x 12W Harman/Kardon ses sistemi
- DTS-HD, DTS-Virtual: X, Dolby Digital, Dolby Digital Plus desteği
- 2 GB Ram, 32 GB depolama, Android 11 İşletim Sistemi
- HDMI 2.1 çıkışı
- TV box, Play Station falan bağlanabiliyor.
Fiyat: 1.900 Euro
Samsung da güzel duruyor, XGIMI'ye göre servis desteği daha iyi olur. Niyetine girildiğinde bu paralar verilebilir. Projeksiyonlardaki risk lambadaki olası arızalar diye biliyorum. Bu açıdan Samsung tercih etmek daha iyi olabilir.Hocam illaki şu modelleri incelemişsinizdir. Ne düşünüyorsunuz?
Ben hala çok pahalı ve fiyatına oranla iyi performans verdiğini düşünmüyorum.
çok teşekkürler. İşletim sistemi çok önemli değil açıkçası. Daha sonradan android box ile çözülebiliyor. Ha tabii ki dahili olarak iyisi geliyorsa isteriz.Yakın fiyata QA9700 veya Q9900 bulursanız bir de bu modellere bakın, QLED olduğu için biraz daha canlı görüntü verir. Ayrıca G31 uzantılı ana kart var yani 2 GB Ram mevcut. Listedeki modellerin hepsinde G32 uzantılı ana kart var diye biliyorum, bu da 1.5 GB Ram demek.
Bunlar dışında Vestel çoğunlukla karma panel kullanıyor. Bu nedenle şu modelin paneli daha iyi diyebilmek zor çünkü alacağınız televizyonda size hangi panelin denk geleceğini bilmiyoruz, bol sarımsaklı tarhana çorbası gibi yani.
Bir tek U9630 modelinde LG marka IPS tekil olarak geliyordu, tabi değişmediyse. Ayrıca 65Q9900 modeli tekil olmasa da sadece IPS panel ile üretiliyordu.
1) 65UA9631 => 18.769₺ =>HKC marka FSA (VA) veya BOE marka ADS yani IPS panel
Qled yok, Android sistem, MB185_GY32 Ana Kart, 1.5 GB Ram
2) 65U9630 => 18.050₺ =>LG marka IPS panel
Qled yok, QUI sistem, MB185_GY32 Ana Kart, 1.5 GB Ram
3) 65UA9630 => 20.699₺ =>BOE marka ADS yani IPS panel veya LG marka IPS panel veya HKC marka FSA (VA)
Qled yok, Android sistem, MB185_GY32 Ana Kart, 1.5 GB Ram
4) 65U9631 => 18.330₺ => Hangi panel kullanıldığını bilmiyorum, bilen arkadaşlar olursa yazar. Sanırım sadece Tanrı ve Vestel biliyor. TCL gibi neden tekil panel çalışmıyorlar gerçekten anlam veremiyorum.
5) 65U9510 => 19.576₺ =>BOE marka IPS panel veya SAKAI marka VA panel.
Qled yok, QUI sistem, MB181E Ana Kart, 1.25 GB Ram

Televizyonu kullanacak arkadaş IPS seviyorsa veya canlı renkler seviyorsa, IPS panel ile geleceği garanti olan U9630 modeli ön plana çıkar. Diğerleri karma panel olduğu için sizin tercihinize kalmış.çok teşekkürler. İşletim sistemi çok önemli değil açıkçası. Daha sonradan android box ile çözülebiliyor. Ha tabii ki dahili olarak iyisi geliyorsa isteriz.
Siz olsanız hangisini seçersiniz? Bütçe belli.
Hocam merhaba,Televizyonu kullanacak arkadaş IPS seviyorsa veya canlı renkler seviyorsa, IPS panel ile geleceği garanti olan U9630 modeli ön plana çıkar. Diğerleri karma panel olduğu için sizin tercihinize kalmış.
Birini seçtiğinizde bir şey kazanmış olmayacağınız gibi diğerini tercih ettiğiniz için de bir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Bütçe doğrultusunda harikalar yaratmak imkansız, ne alırsanız alın aşağı yukarı benzer görüntü alacaksınız. En önemli farkı ise IPS mi yoksa VA mı olduğu yaratacak. Zaten tv'yi kullanacak kişinin beklentisi yüksek değilse hangisini aldığınızın bir önemi yok.

Philips almak istiyorum ambilight için ne önerirsiniz 40-50K arası? 65" olması benim için önemli. Maç ve netflix gibi seneryolara uygun.Televizyonu kullanacak arkadaş IPS seviyorsa veya canlı renkler seviyorsa, IPS panel ile geleceği garanti olan U9630 modeli ön plana çıkar. Diğerleri karma panel olduğu için sizin tercihinize kalmış.
Birini seçtiğinizde bir şey kazanmış olmayacağınız gibi diğerini tercih ettiğiniz için de bir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Bütçe doğrultusunda harikalar yaratmak imkansız, ne alırsanız alın aşağı yukarı benzer görüntü alacaksınız. En önemli farkı ise IPS mi yoksa VA mı olduğu yaratacak. Zaten tv'yi kullanacak kişinin beklentisi yüksek değilse hangisini aldığınızın bir önemi yok.