Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,937
- 41
Bence siz zaten doğru cevabı bulmuşsunuz, G31 uzantılı ana kart olsaydı Regal bir alternatif olabilirdi. Bence F950 daha iyi bir seçim olur. Biliyorsunuz sadece Ram değil aynı zamanda MEMC farkı var, G32'lerde MEMC bulunmuyor.Peki size onvo ov50f950 ile regal 50r755ua11 arasındaki karşılaştırma fikrini sormak istesem şuan gözüme birde regalin bu modeli takıldı anakart 17MB185_G32 serisi imiş g31 olsa düşünmeden alınır fakat g32 oluşundan dolayı 1.5 GB ram acaba yetersiz gelebilir mi arayuzde donma takılma akiciligini kaybetme durumu söz konusu olabilir mi diye endişelerim varSamurai
Donma, takılma ve akıcılığını kaybetme durumu Android cihazların hemen hepsinde olur. Bende Sony Android TV var, ayda 3-4 kez yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Neyse ki Apple TV kullanıyorum uzun zamandır, artık tv'nin işletim sistemine çok gerek kalmadı.
Bu arada, bir önceki mesajımda F950 için Edge Led demiştim, Direct Led olarak düzeltiyorum. Çerçevesiz tasarım olduğu için kenardan aydınlatmalıdır sanmıştım.