Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dün 16bin düştü. KArt bilgilerini gererken hata aldım alamadım. Tekrar düşer mi?
ANA KART: 17MB185Y_G32 (Yani 1,5 GB Ram - MEMC ve Pixellence yok)Arkadaşlar bu TV alınır mı toshiba. 55Qa42 olan
LG OLED 65CS3(2023) model TV aldım. Kurulum yapıldı. Aktif olarak PlayStation 5 ve Netflix, Amazon Prime vs kullanılacak. Zaman geçtikçe görüşlerimi buraya yazarım. İyi forumlar diliyorum.

Merhaba.Merhabalar.
TCL Android TV olarak 75" boyutlarında pazar araştırması yapıyorum. Salondaki ana TV olacak. Şuan 10 küsür yaşında 55" Full HD 3D (!) Samsung üzerinde MiBox kullanıyorum.
Gittikçe azalan uydu yayını izlememiz sonucu taahhüt biter bitmez 16 yıllık DSmart Modül üyeliğimizi iptal ettim.
Sadece Netflix, Amazon Prime, YouTube vs.vs. izliyoruz diyebilirim. Spor olarak sadece Formula 1 izliyoruz. Maç izlenmiyor.
75C645 ile 75C745 arasında ciddi bir fiyat farkı var. Neredeyse %50 daha pahalı. Hatta geçenlerde 75C645 yaklaşık 31bin TL olmuş. Birde kafa karıştıran daha eski 75P735 var ki tam 1 hafta önce 24bin TL düşmüş fiyatı. Eğer o fiyatı görseydim sanırım direk alırdım.
Siz değerli üyelerden bir yol göstermenizi rica ediyorum.
Bence değer, ekonomik duruma da bağlı tabi. Led tv'lerde en iyi görüntü FALD yani ''Full Array Local Dimming'' (Tam Sıralı Yerel Karartma) panele sahip cihazlarda alınır. Bölgesel karartma yapabildikleri için daha koyu siyah sunarlar, parlaklıkları daha yüksektir ve daha yüksek kontrast üretirler.C645 ile C745 arasındaki %50 fiyat farkına değer mi benim izleyeceğim içeriklerde ?
Mesajlarınızı doğru konular altına yazınız. Mesajınız doğru ana konu olan TV Tavsiye konusuna taşındı.Merhaba hayırlı günler hayırlı cumalar yeni bir TV almak istiyorum izleme alanım 5 6 MT mesafeden olacak mecool Km2 plus cihazdan yayın içeriklerine ulaşacağım yani televizyon bir nevi monitör olarak kullanılacak benim için önemli olan film izlerken vereceği görüntü performansı ses vs de olabilir ama soundbar ile de çözümleyebilirim o sorunu panel ve görüntü kalitesi olarak tavsiyeniz neler olur 30 35 bin Max bütçe
TeşekkürlerMesajlarınızı doğru konular altına yazınız. Mesajınız doğru ana konu olan TV Tavsiye konusuna taşındı.
5-6 M mesafe için 55" yeterli olur mu bilemedim. Eğer yeterli olacağını düşünürseniz özellikle bütçe sınırlarınızda hala temin edebileceğinizi düşündüğüm, FALD özellikli TCL C745 serisi uygun olabilir. Zira yine FALD özelliğine sahip diğer markalardaki cihazların fiyatları aldı başını gitti diye biliyorum.Merhaba hayırlı günler hayırlı cumalar yeni bir TV almak istiyorum izleme alanım 5 6 MT mesafeden olacak mecool Km2 plus cihazdan yayın içeriklerine ulaşacağım yani televizyon bir nevi monitör olarak kullanılacak benim için önemli olan film izlerken vereceği görüntü performansı ses vs de olabilir ama soundbar ile de çözümleyebilirim o sorunu panel ve görüntü kalitesi olarak tavsiyeniz neler olur 30 35 bin Max bütçe
Mesafede bir yanlışlık yok değil mi ? 5-6 mt mesafe için 100'' televizyon bile yetersiz kalır.Merhaba hayırlı günler hayırlı cumalar yeni bir TV almak istiyorum izleme alanım 5 6 MT mesafeden olacak mecool Km2 plus cihazdan yayın içeriklerine ulaşacağım yani televizyon bir nevi monitör olarak kullanılacak benim için önemli olan film izlerken vereceği görüntü performansı ses vs de olabilir ama soundbar ile de çözümleyebilirim o sorunu panel ve görüntü kalitesi olarak tavsiyeniz neler olur 30 35 bin Max bütçe