Ve aleyküm selam.Selamlar bütçem 20k netflix youtube gibi platformlarda izlemek için tv arıyorum bazen pcyide bağlayabilirim yaklasık 6 7 saat gibi kullanım sürem var tavsiyeleriniz için teşekkürler en az 55 inç alma taraftarıyım.
Hepsiburada premium üyeleri için 10000TL üzeri alışverişte Visa ile ödeme yapıldığında seçili TV'lerde 1000TL indirim var. Ben Vestel 65qa9700 modelini 19218TL'ye 4 taksit ile satın aldım. TV'leri incelemenizi tavsiye ederim.Selamlar bütçem 20k netflix youtube gibi platformlarda izlemek için tv arıyorum bazen pcyide bağlayabilirim yaklasık 6 7 saat gibi kullanım sürem var tavsiyeleriniz için teşekkürler en az 55 inç alma taraftarıyım.
Modelin ne olduğunu biliyormusunaçıkcası lg televizyonları çevremde övüyorlar bende tvlerden fazla anlamadığım için hepsi buradadan 9 lg modeli buldum bütcemi 25 k ya çıkarsam önereceğiniz tvler nedir acaba Samurai
Modelin ne olduğunu biliyormusun
Harika fiyat. Yaw madem bu paraya satabiliyorsunuz neden 30+ yazıyorsunuz.Bu doğru ise bugün TV soranlar bunu alsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yarın almaya gidiyorum ustad son karar tcl midirHarika fiyat. Yaw madem bu paraya satabiliyorsunuz neden 30+ yazıyorsunuz.
Hocam sizin attığınız linkteki LG televizyonlar ile TCL C745 arasında kalite olarak uçurum var. 4K daha verip 745 almak daha mantıklı, 30.000'den aşağı satılmıyor normalde. Bu televizyonu Sony X90L ile falan kıyaslıyorlar.Yarın almaya gidiyorum ustad son karar tcl midir![]()
Hocam sizin attığınız linkteki LG televizyonlar ile TCL C745 arasında kalite olarak uçurum var. 4K daha verip 745 almak daha mantıklı, 30.000'den aşağı satılmıyor normalde. Bu televizyonu Sony X90L ile falan kıyaslıyorlar.
Biz sadece teknik bilgi ve tavsiye veriyoruz, son karar sizin. LG cihazlara gönlünüz kayıyorsa LG tercih edin.Aslında internet yönünden ve renk yönünden çekiniyorum kablolu bağlantı yapacağım ama bi sıkıntı çıkmaz umarım teşekkürler tavsiyeleriniz için tlc almak daha mantıklı galiba
Fiyat cok iyi, muhtemelen kisa sureli, altta diger saticilarda 11 bin lira daha pahaliya satiliyor. Bu fiyata yakin dusunenler varsa kacirmasinlar.Bu doğru ise bugün TV soranlar bunu alsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.