Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,937
- 41
Merhaba üstatlarım.Tekrar rahatsız ediyorum sizi. Daha öncede belirttiğim gibi genelde karşıdan izlenecek oyun vs oynanmayacak 50' tv alacağım. Arada kaldığım modeller:
Samsung 50q67c
Tcl 50c725
Tcl50c645
Tcl50c635
Birini seçip almayı düşünüyorum. Ama özellikle tcl'nin 50' tvlerinin net özelliklerine ulaşamadım.
Hangisini önerirsiniz.@Samurai,slowfood,
Gözümden kaçmış, mesajınızı görmedim.Bilgi verecek birileri varmı acaba?
Bana göre aralarındaki en iyi model TCL C645 ve Samsung Q67C. 645'te artı olarak Dolby Vision, HDMI 2.1, VRR, FreeSync desteği mevcut, zayıf tarafı ise 360 nit parlaklık. Samsung Q67C'de Dolby Vision ve HDMI 2.1 yok fakat 450 nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
TCL'in teknik verilerine buradan ulaşabilirsiniz;
50C645 - DIRECT LED, VA PANEL, YAKLAŞIK 5.000:1 KONTRAST, 60 HZ - 2023 MODEL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
50C725 - DIRECT LED, VA PANEL, YAKLAŞIK 5.000:1 KONTRAST, 60 HZ - 2021 MODEL
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
50C635 - DIRECT LED, VA PANEL, YAKLAŞIK 5.000:1 KONTRAST, 60 HZ - 2022 MODEL
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Kılavuz - 2025 TCL TV Modellerinin Donanım Özellikleri
TCL marka televizyon tavsiyesi isteyen kullanıcılarımız için tüm özellikleri sizler için derledik. TCL 2022 model televizyonların cpu, panel, aydınlatma tipi, bağlantı özellikleri, ses desteği, HDR... tam listesi *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip...
Samsung Q67C - EDGE LED, VA PANEL, YAKLAŞIK 7.000:1 KONTRAST, 60 HZ - 2023 MODEL
Kılavuz - 2025 Samsung TV Modellerinin Donanım Özellikleri
Samsung marka televizyon tavsiyesi isteyen kullanıcılarımız için tüm özellikleri sizler için derledik. Samsung 2022 model televizyonların cpu, panel, aydınlatma tipi, bağlantı özellikleri, ses desteği, HDR... tam listesi https://dosya.tavsiyeforumu.com/a953630061d66f74fd1be74b9e28384f
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Toparlamak gerekirse; aralarından Samsung Q67C veya TCL C645 almak daha mantıklı.
TCL TV' ler genel olarak CHOT marka VA paneller ile üretilir. Yani TCL' in herhangi bir modelinin mutlaka VA panel olacağından ve markasının chot olacağından emin olabilirsiniz. Servis konusunda Vestelin yanına yaklaşacak durumda değiller ama TV kalitesi açısından model tercih edilebilir.