slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,878
Okuduğunuz yorumları daha detaylı incelemenizi tavsiye ederim. Söz konusu dosya sistemi sorunu, google ve android lisans prosedürü nedeniyle versiyona bağlı olarak geçerli. Söz konusu kısıt diğer cihazlar güncellenip versiyon değiştirdikçe neredeyse hepsinde yaşanacak. Dolayısıyla marka bağımsız olarak probleme dair çözüm yollarını yine ben paylaşmıştım. Ayrıca TV Smart özelliklerinin kısa bir süre sonra yetersiz geleceğini de daha önceki mesajınıza cevaben belirttim.Okudugum yorumlardan vestel tv ler USB Flash sürücü NTFS desteklemiyor FAT32 destekliyor Bu durumda NTFS desteklı 43 inç tvlerden hangisi alınmalı IPS Panel 13-15.000 TL civari alınabilecek modeller hangisi olabilir ? LG ,PHILLPS, SAMSUNG destegi varmi NTFS icin? tsk
İlginç bir şekilde yine aynı konularda vestelin yan markalarında şimdilik böyle bir problem yok. Ancak donanım yetersizliği olmazsa ve aynı Android versiyonuna ulaşırlarsa aynı problem onlarda da yaşanacak. Bu yüzden TV markası bazında böyle bir tavsiye verebilmemiz mümkün değil.