slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Unforgotten üstadın söylediği gibi, mevcut koşullarda ulaşabileceğiniz ve aklınıza yatan en uygun fiyatlı modelleri bir araştırın. Vestel ve alt markalarında panel arızası gibi durumlarda fiyat farkı ile yeni cihaz öneriyordu. Hala devam ediyormu bilmiyorum ama bunu dikkate alın. Çok uygun fiyatlı görünen ancak servis ağı konusunda sıkıntı yaşanan markalar mevcut. Onlara dikkat edin. Siz model paylaşın biz teknik detaylarıyla kıyaslamanıza yardımcı olalım.Teşekkür ederim hocam elimde samsung 58tu7400 modeli vardı depremden dolayı yere düştü paneli gitmiş dediler 13.500₺ Fiyat istedi servis arayışım o bantlarda bir televizyon olmasıydı ama gördüğüm kadarıyla tv piyasası çok artmış samsung almam zor görünüyor bende bu fiyat performans ürünlerine yöneldim
Bu arada Samsung 58tu7400 değil de 58tu7000 olabilir mi? Eğer öyleyse VA panele sahipmiş. Yerine seçeceğiniz üründe bunu dikkate alabilirsiniz. Benim kişisel düşünceme göre panele 13500 vermek yerine aynı boyutta farklı marka ve VA panelli bir ürünü bütçenize uygun şekilde bulmanız mümkün. Tu7000 serisinin de bana göre ekstra bir özelliği (Tamir ettirmeye değecek) yok.