slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,878
Kesin konuşmak istemiyorum çünkü menü güncellemeleri, Google TV arayüz ve ayar menüsü güncellemeleri derken her şey çorba oldu. Ancak Aşağıdaki görsel 50P633 Kullanım kılavuzunda yer alan teknik özellikler tablosudur;Yoktu bu ayar menüsü

Bu da görselin yer aldığı dosya linki;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu da 50P635' in aynı tablosu;

50P635 Tablo linki;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dolayısıyla özellik başka bir özelliğin açılmasıyla devreden çıkmış olabilir, TV altyapısı Google TV ve Android Yazılımları üzerine şekillendiği için Google güncelleme yayınlamış olabilir. Ya da özellik TV' de yoktur. Öyle bir durumda da firma verilir T.H.H.' a hak aranır.
Söylemek istediğim bizler mevcut ve kanıtlanmış teknik veriler üzerine bilgi paylaşmaya çalışıyoruz. Tabii ki TCL olur, Toshiba olur, veya x marka olur tercih edebilirsiniz. Bizim aktardığımız veriler sizlerin karar vermesinde etkili olduğu için mümkün olduğunca "Kesinlikle öyledir." diyebilme şansımız olmuyor. Sadece teknik verilere hakimiyetimle söyleyebilirim ki ben olsam sesli kumanda özelliği, 2 GB ddr4 Ram ve 16 GB Rom içerdiği için TCL' i seçerdim. Ama bunu da saydığım özelliklerin bile ahım şahım bir etkisi olmadığını bilerek seçerdim.

Son düzenleme: