O zaman yazmakla yorulmayın. Çünkü;
Forumda cevap veren ve yardımcı olmaya çalışan herkes "Maalesef" hala insan. Dolayısıyla hepsi kendi sürdürmeleri gereken yaşamdan arta kalan zamanlarında bir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Yardım istemenin şanından olan "Saygıyla oturup beklemek ya da karşılığını vererek hizmet almak için talepte bulunmak" deneyimini özellikle "Herkes benim için var, yazarım cevap verirler, her işe koşarlar." haline çevirip istenilenin hala YARDIM olduğunu unutmak bambaşka bir bakış açısı. Bu bakış açısına gelecek cevaplar ancak nezaket kuralları gereği YARDIM içerikli olur.
Yardım! istediğiniz konuda sayfalarca mesaj varken, bahsettiğiniz bütçe, model v.b. bilgileri ile ilgili belki bininci defa aynı şeyler size cevap olarak yazılacakken hala birebir! cevap beklemek ve bu konuda haklı olduğunuzu düşünmekte gerçekten bambaşka bir bakış açısı.
Hepsi bir yana gerçekten yardım istediğiniz konuda daha önceki binlerce mesajda olduğu gibi "Ben oturma odasında TV' yi tam karşıdan izlemeyeceğim, aydınlatma şeklim bu, güneş yansıması şu şeklinde kişisel bilgilerinizi bize bin kere tekrar tekrar sordurarak veriyorsanız, bir zahmet bir daha yazmaya yorulmayın. Ne siz üzülün ne de biz.