Yan açılarda kanepe yokmuş. Eski usul, yer döşeğinde oturuyorlar. Tv sürekli tam karşıdan izlenmeyecekmiș. İster istemez yan açılardan da izleme durumu olacaktır, dedi. Ayrıca, şu anki tv'yi servise sormamışlar. Servisi olup olmadığını bile araştırmamıșlar

Ben tahmini olarak, 3-4 bin masraf gitse, tamir ettirir misin, diye sordum. Yenisini almayı tercih edeceğini belirtti.
Işık alan bir oda, tam karşıda oturulmayacak bir pozisyon... Ne Va ne Ips tam olarak ihtiyaç karşılamayacak sanırım, ama bir tercih yapmak durumundayız.
Bir de, torunları geldiği vakit sürekli youtube açın, bir şeyler izleyelim vs diyorlarmış

Şimdilik Android box almak istemeyebilirler bence. Bu açıdan, smart özelliği de asgari ölçülerde işlerini görmeli diye düşünüyorum.
55UA9631 ips panel miydi?
@Unforgotten hocamın tavsiye ettiği TLC C635 modelini marka bilinirliği (bunu tanıdık kişiye anlatmak, izah etmek, olası bir problem yaşadıklarında servis, yedek parça vs durumu) açısından gönül rahatlığıyla tavsiye edemiyorum. Kendim alacak olsam, bunları göze alabilirdim muhtemelen.
Fazla meşgul ettim sizi, kusura bakmayın. Süre de azalıyor. Sipariş vermemiz gerek
Ne dersiniz son aşamada?