slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Çok güzel. Mesela bu bilgiler durumu değiştirebilir. Eğer fotoğrafın çekildiği tüm açılarda bir oturma grubu varsa IPS ile devam, Eğer oturma grubu tamamen duvarın tam karşısında ise VA panel çok daha iyi olacaktır. Hatta ekran yansıma sorunu nedeniyle VA panel daha mantıklı olacaktır.Tanıdık ile konuştum. Sorduğunuz detay bilgileri ondan istedim. Şu anki tv'leri Hi-level 43HL500. Vakti zamanında A101'den almışlar. Son zamanlarda led'leriyle alakalı bir problem olduğunu söyledi. Renkleri bozuk gösteriyormuş artık. Alacakları Tv'nin boyutu büyük olacağı için başka bir yere montaj yapacaklar. Odadan resimler paylaşmasını rica ettim. Sizinle de paylaşıyorum.
Ev Adana'da, Kuzey ve Batı cepheli. Kuzey ve Batı tarafında pencereler var. Öğleden sonra, Batı cephesinden güneş girmekte evin içine. Montaj yapılması düşünülen yer, Batı cephesi penceresinin karşısı.
Benim anladığım, güneş giren bir oda...
Göndereceğim resimlerden izleme açısı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz diye ümit ediyorum. İzleme mesafesi 3.5-4 metre diye tahmin ediyor. Tanıdık kişi ancak bu kadar yardımcı olabildi bize fikir vermesi için
Bu arada Sota Başkan' ı da etiketleyelim. Adana' da led bar değişimi için yardımcı olup yönlendirebileceğimiz bir nokta var mıdır? (Tabii önce yetkili servisten bilgi alınırsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.)
Hatta bir ihtimal daha aklıma geldi; servis ile görüşülüp ücretli değişim açısından bir bilgi alınabilir mi? (Eğer diğer TV başka bir yerde kullanılmayacaksa.)