kartalsezo
Yeni Üye
Vestel 65q9900 mü Grundig 65gg9760a mi Vestel 65ua9090 mi Philips 65pus8507
Hangisi alinir abi. @Adem Helvacı abi
Hangisi alinir abi. @Adem Helvacı abi
Bence alınır.Bütçeniz elveriyorsa o fiyata alınabilecek tvlerden.Normalde fiyatı 37k civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Samsung 65qn90b modeli 32500 tl ye alınır mı sabah bitiyor kampanya ne dersiniz lütfen yardım
Bende bunu merak ediyorum özellikle panal va mı ıps mi, cip on sayısı kaç acabaArkadaşlar merhaba, Arçelik A65 C 885 A ürünü için 13500 fiyat aldım. Kullanım amacım haftada bir olursa maç izlerim gün içinde de çocuklar YouTube Netflix izliyor. Bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı ?
55 c985 var bende güzel cihaz bir sorunla karşılaşmadım 885 bilmiyorumArkadaşlar merhaba, Arçelik A65 C 885 A ürünü için 13500 fiyat aldım. Kullanım amacım haftada bir olursa maç izlerim gün içinde de çocuklar YouTube Netflix izliyor. Bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı ?
Servis kuruluma geldiğinde ekran süresine bakmalarını istedim. Ölü piksel testi ve bulutlanma testi yaptım. Sağına soluna baktım kullanıma bağlı çizik vs. var mı diye. Başka da yapacak birşey yok sanırım.Merhabalar, TV kuruluma gelince neler yaptırmalıyız. Aradım bulamadım. Acil yardımcı olur musunuz
Elinize sağlık yapılacakları yapmışsınız zatenServis kuruluma geldiğinde ekran süresine bakmalarını istedim. Ölü piksel testi ve bulutlanma testi yaptım. Sağına soluna baktım kullanıma bağlı çizik vs. var mı diye. Başka da yapacak birşey yok sanırım.