M Çevrimdışı

Mrchame

Yeni Üye
30 Eki 2018
29
42
Selamunaleykum Ustalar BOE Display Panelmi LG Panel Mi Burda En kalitelisi benim gördüğüm farklar Boe de 12cof 8ms - lg tarafı 8cof 6ms panel kalitesi olarak gözle görülür durum farkı hangisinde acaba

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Hocam biraz marka algısı varda abimde, Bu paraya Lg Samsung birsey onerebilme imkanınız var mı (50 inçe düşebilir belki marka olsun diye izleme mesafesi 2.5m max) ? Yoksa da arcelik grundig grubu bilmiyorum pek, onların yerine vestel tavsiyede bulunabilir misiniz? Vestel in servisi en azından çok iyi hiç üzmedi şu ana kadar.
Markalı IPS LG ve Philips de olur 55 inç te. Söylediğiniz fiyatlarda bulursunuz.onlarda da 60 hz lik IPS panel direct aydınlatma var Grundig ve Vestel gibi. Ben olsam 50pus8807 Va 100 hz lik modele yonelirdim. Marka olsun isterseniz

Fiyatlar 65 qledlerde çok aşırı. 55 inç boyutuna düşerseniz. 100 hz fald panele yönelin.
X93j Sony
Q80 Samsung
Qned866 LG IPS bu.

Bende en erken cuma günü sipariş vermek üzere mümkünse 6bin-7bin civarında, ikinci bir televizyon bakıyorum. Satıcısı amazon.com.tr olan modellerden aklıma yatanlar :
1) Philips 43pus7506 4k 5999 tl. Bunda uygulama yükleme imkanından tam emin değilim.
2) Grundig 43gfu7850 B 4k 6166,83 TL. Android tv. Ürün hakkında bilgim yok. Tamamen fiyat sebepli.
3) Grundig 50geu7830 B 4k 6692,30 TL. Ürün hakkında bilgim yok. Tamamen fiyat sebepli.
Plase,
4) TCL 50p725 4k 7989,00 TL. Android tv. APK yüklemeye olayı iyi olabilir. Hoş sadece IPTV yükleyeceğim için gerek olmayabilir de.
Philips in o modeli saphi yükleme yapamazsınız.arti Grundig 50 inç inede. Diğerleri zaten Android.

Merhaba, 42/43 inç 4K ve Android işletim sistemli (APK yüklenebilen) bir tv bakıyorum. Önerebileceğiniz varmı ? Şu ürünü buldum kullanan varmı tavsiye eder misiniz ? Max bütçe 6 bin küsür TL.
Link açılmıyor. Modelini yazın yeter link önemli degil

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Markalı IPS LG ve Philips de olur 55 inç te. Söylediğiniz fiyatlarda bulursunuz.onlarda da 60 hz lik IPS panel direct aydınlatma var Grundig ve Vestel gibi. Ben olsam 50pus8807 Va 100 hz lik modele yonelirdim. Marka olsun isterseniz

Fiyatlar 65 qledlerde çok aşırı. 55 inç boyutuna düşerseniz. 100 hz fald panele yönelin.
X93j Sony
Q80 Samsung
Qned866 LG IPS bu.

Philips in o modeli saphi yükleme yapamazsınız.arti Grundig 50 inç inede. Diğerleri zaten Android.

Link açılmıyor. Modelini yazın yeter link önemli degil
Hocam 50pus8807 va degil miydi? İzleme acısı önemli bizde.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Hocam 50pus8807 va degil miydi? İzleme acısı önemli bizde.
Evet Va panel. IPS 55 inç dediğim gibi markalarda LG Philips de var. Bunların herhangi bir modelini alabilirsiniz. Ama iadesinde sorun yasamayacaginiz yer olsun.

Teşekkürler hocam. va panel şart benim için. net olarak şu model diyebileceğiniz bir model var mıdır?
Vestel ve Grundig 50 inç leri Va olur. Hangi modelleri olursa olsun. Donanım aynıdır. Yazılımsal birkaç bişey koyarlar. Üst dedikleri modellere onlarda biseye yaramaz. Beceremez bizim markalar yazılımı. Bide Çinliler. Dikkat edersen yazılımdan kaynaklanan sorunlar hep şikayet konusu. Uygun bir model al 50 inç te çünkü hepsi aynı. Süsleme yaparak su var bu var bu modelde diyip dururlar.
Vestel ve Grundig modelleri yeterli.
Servislerinde iyi.
Ama şunu bil.... Bu firmalar ürün geliştirmesiyle uğraşmaz. Ucuz işçilik seri üretim hızlı sevkiyat vb. Şekilde sabit bir üretim yaparlar. Yani ne çok abartacan ne de kotuluyecen. Zaten bu şekilde sabit bir standart yakaladılar.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Selamunaleykum Ustalar BOE Display Panelmi LG Panel Mi Burda En kalitelisi benim gördüğüm farklar Boe de 12cof 8ms - lg tarafı 8cof 6ms panel kalitesi olarak gözle görülür durum farkı hangisinde acaba
Zaten normal izlemede pek farkı olmaz aynı sonucu verir. Çok ufak farklar var. Biri parlaklık ve izleme açısı biraz daha iyi diğeri biraz daha hızlı olur

A Çevrimdışı

anarki24

Yeni Üye
22 Kas 2022
16
38
almayı düşündüğüm cihaz hakkında sorum olacak yardımcı olur musunuz? Techwood 55TEC9001. bu ürünün bileşenleri ilgili hiç bir inceleme yok. fiyatı da bütçeme uygun.

C Çevrimdışı

cagataybas

Yeni Üye
23 Kas 2022
15
39
Merhaba. Arkadaslar yardim rica ediyorum. Fiyatlari ayni olmak uzere tercih edecek olsaniz Toshiba 58UA3A63 modelini mi yoksa TCL 50p725 modelini mi tercih ederdiniz.

Geri
Üst Alt