M Çevrimdışı

MaryJuana

Yeni Üye
28 Haz 2022
15
28
Herkese Selam uzun süredir sadece okuyucu idim. 65inc tv almaya karar verdim uzaklık 3,8metre . Uzun yıllar kullanmak önceliğim. Qled istiyorum. Bütçem maximum 20-22k
Iptv den maç
Netflix amazon yortube izlerim
Turkcell tv dışında kullanım olmayacak.
Salonda olacağı için tüm gün açık da olmayacak.
Tcl alıyor gibiydim ama kafam karıştı. Hızlı önerilere açığım çok zamanı olan birisi de değilim pat diye almaya gideceğim gaza gelmişken ama pişman olmak istemiyorum. Az daha 65C635 alıodum iyi ki almamışım dedim.
HIZLI ÖNERİ BEKLİYORUM ☺️
Sizin tarif ettiğiniz tv bence sony 65x89j

M Çevrimdışı

Mkaradag42

Aktif Üye
23 Nis 2022
55
47
Hem ömrü uzun olsun hemde kaliteli olsun istiyorum acaba kullanan var mı imperium 9 serisini
Bende var kullanıyorum uzun ömürlü mü onu bilemem panel ve görüntü güzel bir sorun yaşamadım ıps canlı renkler ışık sızması ve bulutlanma yok gayet homojen 3 4 aydır kullanıyorum android te sorun yok yeterli bence kanal geçişleri biraz yavaş önceki tv ile kıyaslandığında aralarında fark yoktu yavaş diyenler var bilmiyorum gündüz disney+ film izlenecekse biraz karanlık kalıyor akşamları güzel parlaklık düşük geliyor o kadar

Bende var kullanıyorum uzun ömürlü mü onu bilemem panel ve görüntü güzel bir sorun yaşamadım ıps canlı renkler ışık sızması ve bulutlanma yok gayet homojen 3 4 aydır kullanıyorum android te sorun yok yeterli bence kanal geçişleri biraz yavaş önceki tv ile kıyaslandığında aralarında fark yoktu yavaş diyenler var bilmiyorum gündüz disney+ film izlenecekse biraz karanlık kalıyor akşamları güzel parlaklık düşük geliyor o kadar
Tcl 55c728 aldım almak istedigim bir cihazdı indirim olunca aldım arçelik boşa çıktı ya satacağım yada köye babaya göndereceğim

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kemalekinci

Yeni Üye
18 Ocak 2021
2
30
Hocam merhabalr malum kara cuma kampanyları var ve tv ihtiyacım var maksimum 10 bin tl ye iki cihaz arasında kaldım. TCL 55P725 ve Toshiba 55QL5D63DT sizce hangisini almalıyım. uzun ömürlü ve sıkıntısız kulanım için. siz önerebileceğiniz farklı model varsa beklerim 55 inç sekmentinde :) teşekkürler.

M Çevrimdışı

matemiyle

Yeni Üye
25 Kas 2022
2
40
Merhaba TOSHIBA 55UA3D63DT nasıl bir tv tavsiye eder misiniz. Hb sitesinde 8bin. Tavsiye etmiyor iseniz alternatif sunabileceğiniz bir tv olur mu 8-10bin bandında? Teşekkürler

ofis76 Çevrimdışı

ofis76 

Aktif Üye
20 Ağu 2018
300
48
Merhaba arkadaşlar, bütçe 30-33 bin max.
Televizyonu kallanacak olanların pek bilgisi yok. yan açı IPS falan bile bilmezler. Önceki TV Samsung. Lüx bir eve taşındılar yeni eşyalarda lüx ama neden Beko sordular anlamadım :)
Sordukları TV Beko B65 OLED C 970 B 4K OLED TV 33 bin civarı. Bende bir durun demiş bulundum. OLED lerin uzun ömürlü olmadığını söyledim. TV nereye konulacak yansıma falan var mı daha taşınmadıkları için bilemiyorum. Senaryo günlük kullanım, dizi haber belki biraz maç. max bu bütçe ile 65 inç ne alabiliriz?

D Çevrimdışı

durguo

Yeni Üye
25 Kas 2022
4
29
Merhaba, evime yeni bir televizyon almak istiyorum. Uzun araştırmalar ve izlenen bolca videodan sonra boyut olarak nispeten küçük olsa da kaliteli modellere yönelmek istedim. Çok sağlam bir tv izleyicisi değilim. Genellikle Youtube ve bolca maç izliyorum, buna ek olarak bir adet PS4 konsolum var ki onu da her gün kullanmıyorum. Kullanım alışkanlıklarımdan hareketle Philips 50PUS8807 ve Sony 50X89J modelleri arasında kaldım. Sony'nin kalitesi, Philips'in ise ambilght özelliği daha önce deneyimlemediğim için cezbediyor. Kullanım şekli de göz önüne alındığında doğru tercih hangisi olacaktır sizce

I Çevrimdışı

Inflexible

Yeni Üye
9 Eki 2022
11
40
Merhabalar, Toshiba 17MB180E anakart hakkında bilgi alabilir miyim ? İleride üzer mi bu model bizi ? Teşekkürler şimdiden.

M Çevrimdışı

Mehmet Mandaş

Aktif Üye
4 Nis 2022
58
43
Televizyonu kallanacak olanların pek bilgisi yok. yan açı IPS falan bile bilmezler. Önceki TV Samsung. Lüx bir eve taşındılar yeni eşyalarda lüx ama neden Beko sordular anlamadım :)
Sordukları TV Beko B65 OLED C 970 B 4K OLED TV 33 bin civarı. Bende bir durun demiş bulundum. OLED lerin uzun ömürlü olmadığını söyledim. TV nereye konulacak yansıma falan var mı daha taşınmadıkları için bilemiyorum. Senaryo günlük kullanım, dizi haber belki biraz maç. max bu bütçe ile 65 inç ne alabiliriz?
Vatanda %20 muhteşem Kasım indirimiyle Samsung 65QN90B şu an 34 bine geliyor.Bence direkt bunu düşünsünler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Merhaba, evime yeni bir televizyon almak istiyorum. Uzun araştırmalar ve izlenen bolca videodan sonra boyut olarak nispeten küçük olsa da kaliteli modellere yönelmek istedim. Çok sağlam bir tv izleyicisi değilim. Genellikle Youtube ve bolca maç izliyorum, buna ek olarak bir adet PS4 konsolum var ki onu da her gün kullanmıyorum. Kullanım alışkanlıklarımdan hareketle Philips 50PUS8807 ve Sony 50X89J modelleri arasında kaldım. Sony'nin kalitesi, Philips'in ise ambilght özelliği daha önce deneyimlemediğim için cezbediyor. Kullanım şekli de göz önüne alındığında doğru tercih hangisi olacaktır sizce
50 inç lerde modeller benzer olur. Üst model de olsa. Kırpılmış olur.
Sadece 48c2 oled fark yaratır bu boylarda.
Baktığınız iki modelde olur.

Merhabalar, Toshiba 17MB180E anakart hakkında bilgi alabilir miyim ? İleride üzer mi bu model bizi ? Teşekkürler şimdiden.
TV markaları işlemcilerini mediatek ten alır. Firmaların isim vermelerinin bir anlamı yoktur. Üst serilerde özel görüntüyü işleyen işlemci olur. Diğer modeller aynı işlemcinin gpu şunu kullanır.

Bir mağazada görmüşlerdir. Zaten izleme alışkanlığı dediğiniz gibi ise, LCD onlar için daha iyi olur. Sadece oledlerde yanlış bir bilgi var. Yansıma önleyici katman en iyi oledlerde olur.

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

durguo

Yeni Üye
25 Kas 2022
4
29
50 inç lerde modeller benzer olur. Üst model de olsa. Kırpılmış olur.
Sadece 48c2 oled fark yaratır bu boylarda.
Baktığınız iki modelde olur.

TV markaları işlemcilerini mediatek ten alır. Firmaların isim vermelerinin bir anlamı yoktur. Üst serilerde özel görüntüyü işleyen işlemci olur. Diğer modeller aynı işlemcinin gpu şunu kullanır.

Bir mağazada görmüşlerdir. Zaten izleme alışkanlığı dediğiniz gibi ise, LCD onlar için daha iyi olur. Sadece oledlerde yanlış bir bilgi var. Yansıma önleyici katman en iyi oledlerde olur.
Teşekkürler yanıt için. Ambilight biraz aklımı çeldi. 50pus8807 ile devam ediyorum. Merak eden arkadaşlar olursa buradan ulaşabilirler ben de kurulum sonrası detay paylaşırım.

Geri
Üst Alt