İyi yapmışsıniz. Oled iyi bir tercih herzaman55 inclik olanını 22 bin tl ye sipariş geçtim cs6 için sizce nasıl
İyi yapmışsıniz. Oled iyi bir tercih herzaman55 inclik olanını 22 bin tl ye sipariş geçtim cs6 için sizce nasıl
Hocam peki 50 inc grubunda dizi, film futbol izlemek amaçlı 100hz lik bir panele ihtiyaç var mı? Doğru soruyu bir türlü bulamıyorum. Lcd tarafında ikna olduğum tek model q80b. Bütçe ise maksimum 15 bin.Cevabı kendiniz vermişsiniz. IPS panellerde siyah başarısı olmaz. Bir IPS panelde ancak iyi bir bölgesel karartma (fald) olmadığı sürece siyahta ve ışığı kontrol etmede başarılı olmaz.
50 inç 100hz Va panellerde firmalar auo veya innolux den alır.
100 hz lik oyun ve spor için iyi olur. Kaynak önemli verdiği FPS.Hocam peki 50 inc grubunda dizi, film futbol izlemek amaçlı 100hz lik bir panele ihtiyaç var mı? Doğru soruyu bir türlü bulamıyorum. Lcd tarafında ikna olduğum tek model q80b. Bütçe ise maksimum 15 bin.
Teşekkür ederim.Sonuç olarak ne alacağıma karar veremedim))100 hz lik oyun ve spor için iyi olur. Kaynak önemli verdiği FPS.
Maç izliyorsun diyelim 50 karede .100 hz lik panelde 50 karede gösterir. 50 hz lik panel gibi. Ama 100 hz lik panel memc kullanır. Aralara tahmini kare veya siyah kare atarak hareket kare fazla yaparak pürüzlügunu netligini artirmani sağlar.
Yani 100-120 hz panel 120 FPS kaynağa kadar gösterir. Öyle yada böyle sahte kare siyah eklemeyle.
60 hz lik panel sinyal 30 kare verirse onu memc ile 60 yapar panelin frekansına denk getirir .
Aynı şekilde çözünürlükte öyle TV yayını full HD olur yada 720 4k TV bunu yükseltir. Ama burada 1 pikseli 4k TV de 4 piksel yapar aslında orjinali 1 piksel. Fullhd TV ile aynı gösterir .480-720 çözünürlükte yayın olursa daha kötü bir yükseltme olur. Burada hep kaynağın orijinal verisi önemlidir. Ne kadar çok yükseltme o kadar çok yapaylik demektir. Hareket içinde aynı.
Yukarıda 55cs oled i 22 bine almış. 50 inç LCD 15 bin veriyorsun. 7 bin bir bütçe daha bul. İyi bir görüntü yakalarsınız CS serisiyle. Fark baktığın modellerden
bulunduğum ilde evkur ve evshopta var. evkurda daha çok modelli var. oralara bakın.iyi akşamlar herkese onwo50f900 vatanda 5400 tl ama tv yi çok gezdim bugün hiçbir mağazada açık ve bağlı görmedim treddütlerim var alıcam ama bu fiyata da 50 inç bulamam gibi fiyatlar çok yüksek bazı yerlerde youtube 4k görüntü vermiyor 720 p en yüksek diyorlar doğrumu acaba bide nit 4000 43f900 5000 nit fark olurmu kullanan varmı bu tv yi yarın son gün cevap yazarsanız teşekkür ederim@Winston,
baktım da ya 43 yada 55 inçler açık takılı idi 50 inç takılı değildi görüntüyü görmek iyi olurdu tv yayını nı dabulunduğum ilde evkur ve evshopta var. evkurda daha çok modelli var. oralara bakın.
43 inç ile 50 inçin paneli aynı diye hatırlıyorum. 55 inki farklıydı. adem beyin videosunda vardı.öyle hatırlıyorum.baktım da ya 43 yada 55 inçler açık takılı idi 50 inç takılı değildi görüntüyü görmek iyi olurdu tv yayını nı da
adem abinin videolarda izledim de oda 55 ile 43 inç inceledi 43 ile 50 aynı panel 55 farklı sadace kullanan varmı acaba forumda43 inç ile 50 inçin paneli aynı diye hatırlıyorum. 55 inki farklıydı. adem beyin videosunda vardı.öyle hatırlıyorum.
Bu cihaza bende bakmıştım.Vatanda 5 bin liraya kadar düşmüştü.Evkurda 5900 TL. Evkur dan alınan ürünlerde garanti 3 yıl ve ücretsiz montaj vardı bilginiz olsuniyi akşamlar herkese onwo50f900 vatanda 5400 tl ama tv yi çok gezdim bugün hiçbir mağazada açık ve bağlı görmedim treddütlerim var alıcam ama bu fiyata da 50 inç bulamam gibi fiyatlar çok yüksek bazı yerlerde youtube 4k görüntü vermiyor 720 p en yüksek diyorlar doğrumu acaba bide nit 4000 43f900 5000 nit fark olurmu kullanan varmı bu tv yi yarın son gün cevap yazarsanız teşekkür ederim@Winston,
biliyorum nasıl tv valla şimdi aldım tv yi sanş artık bu paralara tv kalmadı gelsin bakalım nasıl panel iyi olduğu için aldım adem abi tavsiye edinceBu cihaza bende bakmıştım.Vatanda 5 bin liraya kadar düşmüştü.Evkurda 5900 TL. Evkur dan alınan ürünlerde garanti 3 yıl ve ücretsiz montaj vardı bilginiz olsun