E Çevrimdışı

Eclk17

Yeni Üye
10 Kas 2022
44
28
Ben de hala alamadım TV. Daewoo sadece HB de mevcut. Ölü piksel falan çıkar uğraşmamak için satın almıyorum.
Amazonda da kısıtlı markalar/fiyatlar. Beklemedeyim.

Daewoo kurulunca deneyimleriniz paylaşırsınız. A anarki24

M Çevrimdışı

Moyed

Yeni Üye
26 Kas 2022
30
34
Merhaba, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kasım indirimleriyle bir televizyon almak istiyorum. Videolar, incelemeler bir çok şey izledim, hem kafa karışıklığım var hem de almadan önce doğru bir karar vermiş olmaktan emin olmak istiyorum.

Kafamı karıştıran en büyük şey bütçem olmasına rağmen bu satış pazarlama ortamında gereksiz para harcamak istemiyor olmak.

Şu ürünler arasında kaldım, 1. 55QN90B, 2. 55Q70B, 3. 55BU8500, 4. 55QNED866

Sosyal platformlar, ps5, futbol izlemek gibi amaçlar için kullanacağım ağırlıklı. Amblıght olayı pek ilgimi çekmediği için o markaya yönelmedim.

Yorumlarınız ve eğer varsa başka ürün tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Değerli üyeler bu modellerin panel ve arka aydınlatmalarını bilen var mı. ( Ips - Dırect led gibi )

2 Çevrimdışı

264burak

Yeni Üye
14 Kas 2022
11
34
Aynı anda tv box ve xbox kullanılabilir mi? Çok mu kargaşa olur, direkt android tv mi almalıyım?

C Çevrimdışı

coskunakkoyun

Yeni Üye
13 Eki 2022
20
37
üstadlar tv almak için ocak şubat beklenir mi yoksa kasım bitmeden veya aralıkta almalı mıyım
bütçe 10-20bin arası

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
176
44
Selamlar büyük ekran tv istiyordum bugun ani bir kararla Vestel 70U9600 model tv yi satın aldım daha once adem beyin inceleme videolarını izlemistim yanlis hatirlamiyorsam Panda ve CHOT panel kullanilmis bu modelde ,tv den cok bir beklentim yok aksamları ulusal kanalları izleriz ayda bazen bir kac film netflixten sansımiza hangi panel denk gelecek bilmiyorum insallah beklentilerimizi karsılar ...

K Çevrimdışı

Kuanique

Yeni Üye
7 Ara 2020
16
37
Selamlar annem babam için tv alacağız. Kendileri samsung markasına takılmış durumdalar normalde onvo kendileri için yeterli olacaktır.

55BU8100 - 60BU8000 - 55BU8500​

İnceleriz üzerinde 60bu8000 için incelesini gördüm. Kişisel olarak en öneml verdiğim şey cof sayısı ve daha uzun ömürlük Bu8000 24 COF +16 geçit çipinden dolayı en uzun ömürlü olabilceğini düşündüm.

Diğerleri hakkında detay bilgi bulamadım bir öneriniz var mıdır? Aralarında panel ve cof için fark var mıdır?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,927
Selamlar annem babam için tv alacağız. Kendileri samsung markasına takılmış durumdalar normalde onvo kendileri için yeterli olacaktır.

55BU8100 - 60BU8000 - 55BU8500​

İnceleriz üzerinde 60bu8000 için incelesini gördüm. Kişisel olarak en öneml verdiğim şey cof sayısı ve daha uzun ömürlük Bu8000 24 COF +16 geçit çipinden dolayı en uzun ömürlü olabilceğini düşündüm.

Diğerleri hakkında detay bilgi bulamadım bir öneriniz var mıdır? Aralarında panel ve cof için fark var mıdır?

Diğer modellerinde hkc nin Va si var.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,771
40
Merhaba, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kasım indirimleriyle bir televizyon almak istiyorum. Videolar, incelemeler bir çok şey izledim, hem kafa karışıklığım var hem de almadan önce doğru bir karar vermiş olmaktan emin olmak istiyorum.

Kafamı karıştıran en büyük şey bütçem olmasına rağmen bu satış pazarlama ortamında gereksiz para harcamak istemiyor olmak.

Şu ürünler arasında kaldım, 1. 55QN90B, 2. 55Q70B, 3. 55BU8500, 4. 55QNED866

Sosyal platformlar, ps5, futbol izlemek gibi amaçlar için kullanacağım ağırlıklı. Amblıght olayı pek ilgimi çekmediği için o markaya yönelmedim.

Yorumlarınız ve eğer varsa başka ürün tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Eğer bütçe ile ilgili problem yoksa; 55QN90B veya 55QN90A diğerlerinden ayrılır diye düşünüyorum. Gündüz izlemede çok bir şey fark etmezsiniz fakat geceleri, özellikle karanlık ortamda, siyah kalitesinde fark olur.

Alternatif olarak Sony X90J de bakabilirsiniz. QN90 serisinden bir tık aşağıda olabilir fakat diğer seçeneklerden daha iyidir. Tabi ben uzman değilim, kedi fikrimi söyledim.

K Çevrimdışı

Kuanique

Yeni Üye
7 Ara 2020
16
37
Qled
Eğer bütçe ile ilgili problem yoksa; 55QN90B veya 55QN90A diğerlerinden ayrılır diye düşünüyorum. Gündüz izlemede çok bir şey fark etmezsiniz fakat geceleri, özellikle karanlık ortamda, siyah kalitesinde fark olur.

Alternatif olarak Sony X90J de bakabilirsiniz. QN90 serisinden bir tık aşağıda olabilir fakat diğer seçeneklerden daha iyidir. Tabi ben uzman değilim, kedi fikrimi söyledim.
fiyat olarak 20-25k'ya çıkmayı düşünmüyoruz. Normal tv kanalları gün içerisinde açık olacağından Qled için ihtiyac olmayacaktır. Sadece akşamları netflix gibi film izleniyor ondada siyahlara filan okdr önem vermiyorlar. Sony'ye hayır demezler ama piyasadan silindiklerinden hiç bakmadık bile

M Çevrimdışı

Moyed

Yeni Üye
26 Kas 2022
30
34
55QN90B......120hz Va, miniled
55QNED866.120hz IPS,miniled
55Q70B........120hz Va edge LED
55Bu8500. ...60hz Va edge LED

Teşekkür ederim, saygılar..

Bilgilendirme için teşekkür ederim, QN90B’yi iyi bir fiyata yakalayınca aldım. Umarım sorunsuz bir ürün olarak kullanmak nasip olur.

Geri
Üst Alt