Ben de sizin gibiyim panel bilgilerini bilmiyorum ancak adem hocanın paylaştıklarına bakınca maç izleme için panel yenileme hızı olarak donanımsal olarak 100 hz üstünü tavsiye ediyor. Vestelin mağazasında dün görüğümZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Oled televizyonu oldukça iyi göründü. 100 hz tazeleme hızına sahip. 15 ay faizsiz taksit imkanıyla 18300 TL ye satıştaydı. Müsait olursanız gidip yerinde inceleyin isterseniz.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, faizsiz taksit imkanı iyimiş fakat araştırmalarımdan şunu anladım ki markalaşma ve en önemlisi servis hizmeti teknoloji işinde çok önemli, aslın da her şey de önemli. Bunun için belirli markalar dışına çıkmak istemiyorum. Mesela görüyorum ki son dönemde Sony televizyonlar çok ön plana çıktı, gelecekte de önemli bir yerleri olacak gibi ama satış sonrası hizmetlerini ne yazık ki düşük olarak değerlendiriyorum. Bu işe emek veren insanların yorumlarını izlerken, belli markalar dışındaki markalar da sorun olması durumun da çaresiz kalınabileceği hususundaki tedirginliklerini hissediyorum. Bu arada hz konusunda haklısınız, dikkat ediyorum ona.