Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
merhabalar

YE-42020GG4 42" 106 Ekran Full HD Google Android TV ve​

Grundig 40 GGF 6950 B 40" 102 arasında kaldım Next de sharp panel varmış hangisini tavsiye edersiniz farklı tavsiyelere de açığım daha çok playstation 4 için kullanacağım iyi forumlar Adem Helvacı Adem Helvacı

Next de sharp panel olduğunu iddia eden arkadaştan panelin kodunu paylaşmasını rica edermisiniz.

W Çevrimdışı

wesleysnejder

Yeni Üye
12 Kas 2022
5
26
Merhabalar 10 bin tl civarı annemin izleyceği benimde arada android'de bildiğimiz uygulamalardan dizi izleyeceğim bir tv önerir misiniz 126 140 ekran ikiside olur ben imperium 9 düşündüm ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

M Çevrimdışı

mehmetemin15

Yeni Üye
21 Mar 2020
5
24
Next de sharp panel olduğunu iddia eden arkadaştan panelin kodunu paylaşmasını rica edermisiniz.
kendi internet sayfalarında özellikler kısmına yazmışlar mail attım dönüş olarak üretici bilgileri gizli paylaşamıyoruz demişler .5000 tl ye kadar olan tavsiyelere açığım. Teşekkürler

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Arkadaşlar, 55" max 12k bütçeye ne önerirsiniz? Oda diktorgen yan açılardan izlenme oranı yüksek o yüzden ips panel olması tercihimiz. Oyun ps5 vs yok, günlük kullanım için alıyoruz uzun ömürlü olması tercihimiz.

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji W Winston TEKNOwest TEKNOwest
Grundig Arçelik grubuna gidersiniz. IPS panelle gelir. Ggu serileri yeni model gfu olan modellerinden kumandası farklı. Başka farkı yok. 2020 ye kadar olan kullandıkları vasat çabuk sorun çıkarıyordu kullananlar tuşların üst üste basma şikayetleri vardı. Doğruydu. Yenisi daha iyi olmuş. Başkada bir fark yok. 2022 modellerle 2021-20 modelleri arasında Android geliyor artık

W Çevrimdışı

Westbloode

Yeni Üye
23 Kas 2022
2
37
Herkese Selam uzun süredir sadece okuyucu idim. 65inc tv almaya karar verdim uzaklık 3,8metre . Uzun yıllar kullanmak önceliğim. Qled istiyorum. Bütçem maximum 20-22k
Iptv den maç
Netflix amazon yortube izlerim
Turkcell tv dışında kullanım olmayacak.
Salonda olacağı için tüm gün açık da olmayacak.
Tcl alıyor gibiydim ama kafam karıştı. Hızlı önerilere açığım çok zamanı olan birisi de değilim pat diye almaya gideceğim gaza gelmişken ama pişman olmak istemiyorum. Az daha 65C635 alıodum iyi ki almamışım dedim.
HIZLI ÖNERİ BEKLİYORUM ☺️

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Herkese Selam uzun süredir sadece okuyucu idim. 65inc tv almaya karar verdim. Uzun yıllar kullanmak önceliğim. Oled veya Qled istiyorum. Bütçem maximum 20-22k
Iptv den maç
Netflix amazon yortube izlerim
Turkcell tv dışında kullanım olmayacak.
Salonda olacağı için tüm gün açık da olmayacak.
Tcl alıyor gibiydim ama kafam karıştı. Hızlı önerilere açığım çok zamanı olan birisi de değilim pat diye almaya gideceğim 😀
Oled ve Qled birbirinden farklı teknoloji. Karar verirken önce LCD mi(Qled), oled mi alacağınıza belirleyin

A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Grundig Arçelik grubuna gidersiniz. IPS panelle gelir. Ggu serileri yeni model gfu olan modellerinden kumandası farklı. Başka farkı yok. 2020 ye kadar olan kullandıkları vasat çabuk sorun çıkarıyordu kullananlar tuşların üst üste basma şikayetleri vardı. Doğruydu. Yenisi daha iyi olmuş. Başkada bir fark yok. 2022 modellerle 2021-20 modelleri arasında Android geliyor artık
Hocam biraz marka algısı varda abimde, Bu paraya Lg Samsung birsey onerebilme imkanınız var mı (50 inçe düşebilir belki marka olsun diye izleme mesafesi 2.5m max) ? Yoksa da arcelik grundig grubu bilmiyorum pek, onların yerine vestel tavsiyede bulunabilir misiniz? Vestel in servisi en azından çok iyi hiç üzmedi şu ana kadar.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
454
34
Merhaba, 42/43 inç 4K ve Android işletim sistemli (APK yüklenebilen) bir tv bakıyorum. Önerebileceğiniz varmı ? Şu ürünü buldum kullanan varmı tavsiye eder misiniz ? Max bütçe 6 bin küsür TL.

E Çevrimdışı

Eclk17

Yeni Üye
10 Kas 2022
44
28
Bende en erken cuma günü sipariş vermek üzere mümkünse 6bin-7bin civarında, ikinci bir televizyon bakıyorum. Satıcısı amazon.com.tr olan modellerden aklıma yatanlar :
1) Philips 43pus7506 4k 5999 tl. Bunda uygulama yükleme imkanından tam emin değilim.
2) Grundig 43gfu7850 B 4k 6166,83 TL. Android tv. Ürün hakkında bilgim yok. Tamamen fiyat sebepli.
3) Grundig 50geu7830 B 4k 6692,30 TL. Ürün hakkında bilgim yok. Tamamen fiyat sebepli.
Plase,
4) TCL 50p725 4k 7989,00 TL. Android tv. APK yüklemeye olayı iyi olabilir. Hoş sadece IPTV yükleyeceğim için gerek olmayabilir de.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
kendi internet sayfalarında özellikler kısmına yazmışlar mail attım dönüş olarak üretici bilgileri gizli paylaşamıyoruz demişler .5000 tl ye kadar olan tavsiyelere açığım. Teşekkürler
Paylaşamazlar çünkü öyle bir panel yok. Öncelikle Sharp panel üretim fabrikası SDP tarafından satın alındı, sınırlı sayıda Sharp teknolojisi ile üretim yapılıyor olsa da bu panelleri Arçelik Vestel bile satın alıp kullanamıyor maliyet sorunları nedeniyle, bu segmentteki üretime bu üretici nasıl kullansın? Yazsınlar oraya adam gibi ''SDP panel'' diye olsun bitsin mesela. :)

5000tl bütçe ile alınabilecek ürünler bı sınıfta oluyor, Şartları zorlayabilirim derseniz ve indirim yakalayabilirseniz 43U9510 modelini incelemenizi öneririm. MB180E anakart ve BOE Display panel ile üretilmiş ıps tabanlı üründür ve tekil paneldir. Karma panel ile ''Bahtınıza ne çıkarsa'' durumu söz konusu değil.

Geri
Üst Alt