Merhabalar, yukarıdaki öneri mesajına benzer bir durumum mevcut. Ağırlıklı olarak TV yayınları izleyebileceğim, zaman zaman netflix gibi dijital platformları kullanabileceğim bütçe olarak 8bin TL’yi aşmadan bir tv almak istiyorum. Bütçe kısıtlı olduğu için 43inç tvlere odaklandım ama belki bu ayarda 50inç bir tv için biraz zorlayabilirim.Merhabalar... Oturma odasında kullanmak üzere, gündüz ışık alan bir ortamda, ağırlıklı olarak TV yayınları izlenecek ve yandan izleme açılarına uygun IPS panel bir TV arayışı içerisindeyiz. Tercihen 40-43 inç bir TV yeterli olacak. 50 inç de olabilir ancak 50 inçler hep VA panel olduğundan (forumdan öğrendiğim bilgi) 50 inçlere yönelemiyorum. 7000-7500 TL bandında LG 43UP7700 modelini bulabildim ancak Sn.
Adem Helvacı nın bilgilendirme videolarından sonra (SSH
) marka konusunda kararsızım. Yerli markalar (Toshiba,Regal,Vestel) karma panel kullandıkları için (yine forumdan öğrendiğim bilgi
) aldığım zaman IPS panel geleceği garanti olan model bulamadım. Değerli forum üyelerinden tecrübe eden varsa LG 43UP7700 deneyimlerini paylaşırsa ya da yukarıda belirttiğim kriterlerde TV önerileri verirseniz memnun olurum. Forumun tecrübeli üstatlarından
Adem Helvacı F fikoloji W Winston
Barış Bayraktar yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Ambilightı deneyimlemek istediğim için 43PUS7906yı aklımdan geçiriyorum ancak android için hızın yavaş olduğu konusunda yorumlar okudum. ( Tarayıcıdan film izlerken donma,kapanma vs. gibi)
Bir de Samsung’un AU serisi modeller bu fiyat bandında karşıma çıkıyor.
L koltuk kullanacağımız için yan açı önemli bir konu, bunların ışığında tavsiye edebileceğiniz tvler var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: