R ridw0n, ne diyim 3-0 maçı verdik.
Yok. Keyfini çıkar. Eee enflasyon böyle birşey işte. Parayı pul eder.bende isterim QN90 ama şartlar el vermiyor eskiden tvler uygundu para yoktu şimdi para var tvler uçtu. ama tv ile ilgili çok mu kötü almışım fiyatına göre.
Yok. Keyfini çıkar. Eee enflasyon böyle birşey işte. Parayı pul eder.
Va panel gelir inşallah.
Mağazada açık varsa kontrol edersiniz. Kapalı olanda aynı parti ürünüdür. Kumandaları mi al. Info menü mute power yap TV kapalıyken. Çıkan servis menüsünde hangi panel nereden aldığı çıkar. Yada buraya at. Bakarız.teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inş.
mediamarktan mağazadan alıcam mailini bekliyorum va panel istersem seri numarasından verirler mi acaba :/
kapalı kutu alıcam mağazadan evde servis kurarkan bakabilirim o zaman seri numarasından belli olmaz mıMağazada açık varsa kontrol edersiniz. Kapalı olanda aynı parti ürünüdür. Kumandaları mi al. Info menü mute power yap TV kapalıyken. Çıkan servis menüsünde hangi panel nereden aldığı çıkar. Yada buraya at. Bakarız.
Mağaza açık vardır. Bakarsın ona. Samsung elemanı olur media markt a gösterir.kapalı kutu alıcam mağazadan evde servis kurarkan bakabilirim o zaman seri numarasından belli olmaz mı
Mağaza açık vardır. Bakarsın ona. Samsung elemanı olur media markt a gösterir.
Paneli nereden öğrendiniz?55GEU 7830 B TV aldım Grundig daha açmadım.BOE marka IPS panel ile geldi.Sizce nasıl bir paneldir.Bilen varmı?
Müşteri hizmetlerine sordum seri numarasından baktılarPaneli nereden öğrendiniz?
Boe olsun LG nin olsun. Bakin keyfinize bunlar benzerdir. Aralarında çok fark yoktur.55GEU 7830 B TV aldım Grundig daha açmadım.BOE marka IPS panel ile geldi.Sizce nasıl bir paneldir.Bilen varmı?
Genel olarak tarayıcı, film, YouTube, normal canlı yayın ve PS4 için alacağız.
Sizce küçük ekran Samsung mu büyük ekran Toshiba mı tercih etmeliyim sizce? Ürünleri aşağı bıraktım ayrıca Toshiba Android destekli.
Toshiba konsol için iyi değil dediler ama fazla bir şey beklemiyorum normal oyunu mu oynayıp çıkacağım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizce hangisi doğru karar? Önerilere de açığım.,