Samsung 55Q70T cihazını yarın iade alacaklar. 8000 TL para iadesi yapacaklar. Bu noktada hangi tv yi önerirsiniz. 55xh9096 ile 55xh9077 arasındaki farkı nedir?
Değişim talep edin. Servisten olumlu yanıt alamaz iseniz direkt tüketici hakem heyetine verin. Bende de aynı sorun vardı. Para iadesi istedim. Olumlu sonuçlandı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öncelikle servisi çağırın kontrol etsinlermerhaba arkadaşlar.
1- 2 Mayıs ta sipariş ettiğimiz tvmiz (50UN7400) 7 mayıs ta teslim edildi. bu tarihte tv yi eve bırakıp yasaklar başlamadan izin alıp memlekete gittik. Dönüşte 18 mayısta kurulum için servisi çağırdık. Kurulum yapıldı ve garanti başlangıcı olarak kurulum tarihi değil de fatura kesim tarihinin geçerli olduğunu söyledi LG servisi.
2- Size danışacağım diğer konu tvnin Lg logosunun olduğu alt yatay kenarda kasa ile ekranın birleştiği kenar boyunca -------- şeklinde kesik kesik beyaz ışık var. Resimleri akşam çektim ekliyorum.
![]()
![]()
![]()
Tam bilgim yok ama panelin arka ışığı olduğunu sanıyorum. Bu durum normal mi? Servisi aramadan size danışayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Değişim talep edin. Servisten olumlu yanıt alamaz iseniz direkt tüketici hakem heyetine verin. Bende de aynı sorun vardı. Para iadesi istedim. Olumlu sonuçlandı.
Son düzenleme: