Evet bende kaçırdım 4600 fiyatı 4900’e aldım ama dersimi de aldım. ))Konuda kimse kimseye yardımcı olmuyor artık. Baya boşlandı. Bir cevap alana kadar 1 haftayı geçiyor, dolar yüzündende fiyatlar tavan ?
Hocam philips başlı başına sıkıntı. 8505 modeli de pek güzel yorumu olan tv değil. Size tavsiyem servis çağırıp değişim veya iade istemeniz. Çözüm olmaz ise direkt tüketici hakem heyetine verin. 3 ayda sonuçlandı benim karar.Yokmu yardım edecek bi dost yaw
58pus8505 aldık ama pişman oldum resmen
Tv nin görüntü tarzı modunu canlı ya getirdiğimde sürekli titreme var youtube da netflix de bile olmaya başladı.
Görüntü tarzı ayarını kişisel, standart, film den birini seçincede ekran çok karanlık oluyor renkler dandikleşiyor.
İnternet hızım çok iyi ve kablolu bağlıyorum özellikle gecikme olmasın diye.
İşin kötü yanı normal tv kanallarında bile sahne geçişleri insan hareketlerini dikkalti izleyince fps düşüklüğünü anlayabiliyorsun.
Usb fen film izliym dedim 4k ondada oldu titreme.
Kodi yi zaten saymıyorum. Titreye titreye azer baba gibi oynatıo filmleri
Valla çok moralim bozuldu ya sırf film izlemek için aldık tv yi resmen başa bela. Allah aşkına yardımcı olun ?
Hepsiburada iade kampanyasına üye olmuştumHocam philips başlı başına sıkıntı. 8505 modeli de pek güzel yorumu olan tv değil. Size tavsiyem servis çağırıp değişim veya iade istemeniz. Çözüm olmaz ise direkt tüketici hakem heyetine verin. 3 ayda sonuçlandı benim karar.
Hocam hepsiburada ile iletişime geçin. Servise gerek yok gönderin gitsin
Hepsiburada iade kampanyasına üye olmuştum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Servisin yine rapor mu tutması lazım yoksa direk hepsiburada ya göndersem tv yi iade alabilir miyim acaba
Bu titremeyi yaşarsın. Canlı modda izlersen. Yazılımsal görüntü iyileştirmelerden kaynaklanır. Sana tavsiyem görüntü ayarlarından onları kapat. Bu TV hdr beklentin olmasın piyasada satılan çoğu TV hdr gösteremez donanım olarak. Bu fiyat aralığında iyi model bu tabiki piyasada olanlar arasında. Başka TV alsanda gene bu sorunları yaşarsın. Canlı modda böyle olur. Karar senin yerinde olsam özellikleri kapatırım. Uzman modda izle.titreme her TV de olur kare hızından kaynaklanırYokmu yardım edecek bi dost yaw
58pus8505 aldık ama pişman oldum resmen
Tv nin görüntü tarzı modunu canlı ya getirdiğimde sürekli titreme var youtube da netflix de bile olmaya başladı.
Görüntü tarzı ayarını kişisel, standart, film den birini seçincede ekran çok karanlık oluyor renkler dandikleşiyor.
İnternet hızım çok iyi ve kablolu bağlıyorum özellikle gecikme olmasın diye.
İşin kötü yanı normal tv kanallarında bile sahne geçişleri insan hareketlerini dikkalti izleyince fps düşüklüğünü anlayabiliyorsun.
Usb fen film izliym dedim 4k ondada oldu titreme.
Kodi yi zaten saymıyorum. Titreye titreye azer baba gibi oynatıo filmleri
Valla çok moralim bozuldu ya sırf film izlemek için aldık tv yi resmen başa bela. Allah aşkına yardımcı olun ?
Tv kendi uydusumenü ayarlar görüntü seçin ayrıca televizyon uydusu izliyon harici ayr uydu mu takılı
Sende yazdın.dogal modda getirdim. Film me getirdim diye. Oradan seçersin. Görüntü ayarlarından Gir kişisel modda kendi ayarlarını yap. Motion kapat. Parazit ,kontrast geliştirici vs bunları hep kapalı ya getir. Bunlar görüntüde sana bir fayda sağlamaz. Dene hepsini hangisi hoşuna giderse açık yada kapaliya getirisin. Ama unutma ne kadar çok açık yaparsan hareketli sahnelerde sorun yaşarsın.
Bence gündüzde kalsın. O ayarda bunların hepsini kapatır. Ama standart modda bir dene. O ayarları aç kapa yap. Hoşuna gidene kadar bazılarını oyna. Bu senin göz zevkine yakını bulursunTv kendi uydusu
Dediğini seçtim ama şöyle bir ekran geldi
Uzman modu diye bişi cıkmıyor ne yazık ki
LG 50 ve 70 inç haricî IPS panel kullanır. Baktığın model IPS. LG LCD modelleri 7300 7400 8100 bunlar aynı panel kullanır. Düşük seviye paneller bunlar.tek farkı kasa hdmı sayısı vs LG smart olarak harikadır. Görüntü de beklendin olmazsın sorun çıkarır. Fiyat iyi ise alabilirsiniz. UN7300-7400 modellerinden görüntü olarak bir farkı yok . bağlantı ve estetik farkı var. Ama önce şu kararı vermen lazım IPS mi Va panel mi istiyorum. TV bakarken önce bunu düşünmek karar vermek önemlidirKıymetli dostlar merhaba. 65UN8100 hakkında bilgisi olan varmı, kullanan varmı tavsiye edermisiniz rica etsem. Mağazada izlediğimde görüntüleri felan çok canlı güzeldi. Yorum alabilirmiyim lütfen almayı düşünüyorum.